Gafa anului în direct la Neatza de la Antena 1! Dani Oțil a izbucnit: „Aici nu se înjură”

Publicat: 21/02/2020 | 13:13
Gafa anului în direct la Neatza de la Antena 1! Dani Oțil a izbucnit: „Aici nu se înjură”

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost invitate în emisiunea matinală ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar telespectatorii au avut parte de o mare surpriză. Dar nu una plăcută, ci una care l-a determinat pe Dani Oțil să intervină.

Alina și Carmen și-au povestit peripețiile de la ”Asia Express” și, la un moment dat, au fost nevoite să intre în jocul moderatorilor. ”Probele fizice” nu puteau să lipsească, așa după cum spune Dani de foarte multe ori, iar de la minutul 9.00 al filmării începe discuția din jurul… lampioanelor.

”Fetelor, vă rog să vă ridicați, așa-i la noi, la emisiune, noi nu știm să vorbim mult și atunci facem probe fizice”, a spus Dani Oțil. Iar Alina Ceușan a fost de părere că în platoul emisiunii este încă iarnă. ”Mă, băieți, la voi încă-i iarnă, ați adus lampioanele astea și nici nu le-am observat”. ”Uite-le, mă, cum merg, zici că sunt noi”, a continuat Dani Oțil, în timp ce fetele se îndreptau către lampioane. Numai că, atunci când lise explica tot ceea ce au de făcut, Alina Ceușan a scăpat ”perla”. ”Băga-mi-aș piciorul!” 

A fost momentul în care Dani Oțil le-a luat pe fete pe după umeri și le-a explicat că ”aici nu se taie după”cu referire la ”Asia Express””băga-mi-aș picioarele nu merge”. Firește, s-au prezentat și scuzele de rigoare, dar ”perla” Alinei a ajuns pe post.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8 ---> https://bit.ly/2JWrows

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020