Ganea riposteaza dupa ce a fost acuzat ca a furat un laptop! “Bine ca nu i-am luat nevasta! Un expulzat si un impostor!”

Publicat: 09/06/2015 | 20:59
Ganea riposteaza dupa ce a fost acuzat ca a furat un laptop! “Bine ca nu i-am luat nevasta! Un expulzat si un impostor!”

Ionel Ganea nu-l menajeaza pe Valerii Moraru. Dupa ce patronul Rapidului a spus ca tehnicianul a plecat de la club cu un laptop, fostul atacant lanseaza un nou atac dur la adresa omului de afaceri. “Bine ca nu i-am furat nevasta…”

Ionel Ganea se afla in conflict deschis cu Valerii Moraru, patronul Rapidului, echipa pe care “Ganezul” a antrenat-o anul trecut.

Ionel Ganea AC

De curand, fostul international roman a spus ca omul de afaceri basarabean nu a investit cat trebuia in Giulesti. “Eu, din ce vad, Rapidul in momentul de fata e foarte dezorganizat si n-are nicio baza finanicara. Pe vremea mea era aceeasi poveste… ca baga bani, baga bani. Dar el baga apa si lua bani!”.

Valerii Moraru

Replica actionarului nu s-a lasat asteptata, iar fostul atacant a fost acuzat de furt: “Nu ezitati de fiecare data atunci cand presa va baga in seama sa va luati de Rapid si de conducerea clubului. Aruncati cu fraze si cuvinte pe care nu intotdeauna le cunoasteti intelesul.Nu mai aveti pe cine alerga si strânge de gat si vreti sa va descarcati nervii pe clubul nostru. Si sunteti suparat pe noi deoarece la plecarea din club ati luat «doar» trei salarii in avans si un laptop al clubului si ne-ati lasat multi jucatori ceruti de dumneavoastra ce nu au putut face fata rigorilor primei divizii?”

Are dat peste 400 de cecuri fara acoperire

 

Ionel Ganea

Prin intermediul CANCAN.ro, Ionel Ganea a trimis din nou mingea in terenul lui Moraru, iar fostul atacant nu l-a menajat deloc pe investitorul de sub Podul Grant. “Eu eram de fata cand el a propus contractual cu Rapid, de-asta imi si permit sa vorbesc. A zis ca el vine cu 300.000 de euro si el trimite apa de banii aia si dupa factura. El a venit cu apa, nu cu bani, jucatorii sunt neplatiti de cateva luni. Am plecat cu laptopul? Ce mi s-a dat pe proces verbal, eu am predat tot. Trebuie sa dovedeasca. Bine ca nu i-am furat nevasta! Are un papagal de avocat si ala il invata ce sa zica si ce sa scrie. Este un expulzat si un impostor, iar eu la mintea lui nu pot sa ma cobor”, a spus tehnicianul.

Valerii Moraru a preluat Rapidul in 2014
Valerii Moraru a preluat Rapidul in 2014

 

CITESTE SI:

Propunere de tot rasul pentru familia lui Nicolae Manea! Cum vrea patronul Moraru sa achite datoria catre simbolul clubului!

Moment greu pentru Ioana, fata lui Ionel Ganea. Pentru fericirea fiicei lui, fostul international trebuie sa plateasca 20.000 de e

 

“Se uitau pe laptop si aduceau jucatori! Fiul lui cauta jucatori”

 

Ionel ganea ac

Mai mult, acesta a vorbit si despre jucatorii veniti la Rapid in mandatul sau. “Are date aproape 400 de cecuri fara acoperire pe doua companii. Nu stiu cine il mai tine pe aici. Cat despre jucatori, fotbalistii negociau cu ei! Eu am propus, asa cum era normal, dar el a negociat. L-a adus le Kikas, asta nu a jucat tot turul, dar i-a dat 5000 de euro salariu, iar Pancu avea sub el, Pancu… simbolul clubului! El cu baiatul lui faceau transferurile astea. Ala mic se uita pe laptop si-i aducea. Am vazut ca a mai spus ca am strans de gat un arbitru. El a strans de gat un club de traditie, l-a strangulat! ”, a spus Ganea pentru CANCAN.ro.

I.M
 

Citește și...