Geanina Ilieș, transformare spectaculoasă! Cum a apărut vedeta în platoul emisiunii ”La Măruță”

Publicat: 04/09/2020 | 15:38

Geanina Ilieș, transformare spectaculoasă! Fanii prezentatoarei TV au rămas mască în momentul în care au văzut cum a apărut vedeta în platoul emisiunii ”La Măruță”.

La 35 de ani, Geanina Ilieș se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, un iubit care o sprijină necondiționat și un băiețel adorabil, pe nume Patrick, în vârstă de 14 ani. Timp de aproape 15 ani, Geanina Ilieș a prezentat știrile. În 2016 a luat, însă, decizia de a renunța la această meserie, pentru a-și deschide propria afacere.

De-a lungul timpului, au tot existat speculații conform cărora Geanina Ilieș ar fi trecut pragul medicului estetician. De fiecare dată, însă, prezentatoarea TV a negat faptul că ar avea vreo intervenție la nivelul feței. (CITEȘTE ȘI: “ÎMPĂRATUL SEMINȚELOR” S-A URCAT PE MASĂ ÎN LOFT, CA SĂ DANSEZE PE JERUSALEMA)

Dar… ultima ei apariție în platoul emisiunii ”La măruță” i-a pus pe fani pe gânduri. Geanina Ilieș este transformată complet! Internauții cred, cu tărie, că vedeta a apelat la rinocorecție sau… rinoplastie. Iar schimbarea este cât se poate de vizibilă.

Mai multe imagini cu Geanina Ilieș puteți vedea în GALERIA FOTO a articolului.

Geanina Ilieș a apelat la medicul estetician?

Geanina Ilieș vrea să devină din nou mămică

Geanina Ilieș trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani. Vedeta are un copil dintr-o căsnicie anterioară, un băiat pe nume Patrick, care îi aduce bucurii zilnic.

Prezentatoarea TV a mărturisit că Patrick este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, iar acesta este motivul primordial pentru care își dorește să devină din nou mămică. (VEZI ȘI: SE SCUFUNDĂ PLANETA! BRIGADA “CORUPĂTOARELE” S-A RETRAS “PE GOL” DIN CLUB)

”Am fost și voi fi pregătită oricând pentru acest moment. Știu că sună ca un clișeu, dar Patrick pentru mine a fost cel mai frumos dar pe care l-am primit de-a lungul vieții.

Și mai știu că sunt multe momente importante din viața mea, care mi-au dat un anumit sentiment de realizare și fericire, însă Patrick este mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată.

Este cel mai bun copil din lume pentru mine. Tocmai din acest motiv mă gândesc că, pentru noi, încă un copil ne-ar aduce o bucurie. Și sunt sigură că toate lucrurile vin la momentul potrivit”, a declarat Geanina Ilieș pentru Click.