Gelozie pierdută de sub control la Vaslui. O femeia a primit o „bătaie soră cu moartea” la propriu din partea soțului

Publicat: 28/05/2020 | 16:35
Gelozie pierdută de sub control la Vaslui. O femeia a primit o „bătaie soră cu moartea” la propriu din partea soțului

Un bărbat de 54 de ani din comuna vasluiană Cretești și-a bătut soția cu o bâtă până aproape să o omoare pentru că avea senzația că femeia îl înșeală. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

Vecinii spun că aceasta nu este prima dată când Mihaela (nr. soția ) ajunge în această situație. Valter ( nr.soțul ) este unul dintre cei mai cunoscuți fustangii și bătăuș. Femeia are opt copil cu bărbatul deși nu a împlinit încă 30 de ani.

Victima, reținută după incident

Doar faptul că salvarea a ajuns la timp, la fel ca și poliția au scăpat-o pe Mihaela de la o moarte sigură de această dată. „Politistii huseni au retinut un bãrbat în vârstã de 54 de ani, din comuna Tãtãrãni, judetul Vaslui, bãnuit de comiterea infractiunii de violentã în familie.

La data de 23 mai a.c., politistii Sectiei 4 Politie Ruralã Husi au fost sesizati prin apel 112 despre faptul cã în data de 21 mai a.c., pe raza localitãtii Cretestii de Sus, o femeie de 51 de ani a fost agresatã de concubinul sãu, un bãrbat de 54 de ani.

În urma cercetãrilor, politistii huseni au stabilit faptul cã, în dupã-amiaza zilei de 21 mai a.c., pe fondul consumului de alcool, bãrbatul cercetat de comiterea agresiunii si-a lovit concubina în mod repetat, cu un obiect contondent (bâtã din material lemnos). Ca urmare a agresiunii, victima a suferit vãtãmãri ce vor necesita pentru vindecare un numãr de 44 – 45 zile de îngrijiri medicale. În data de 25 mai a.c., bãrbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Judecãtoriei Husi, care a dispus arestarea preventivã a acestuia, pentru 30 de zile.

Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului”, au precizat reprezentatii IPJ Vaslui potrivit VremeaNouă.

Fiica Angelica, amendată pentru prostituție

Localnicii și reprezentații primăriei spun că familia a fost mereu cu probleme. “E jale mare cu familia aceasta. Ea, Mihaela, e de loc din Cretesti. A fãcut cu Valter vreo 8 copii, care si-au luat lumea în cap. Trãiesc acum amândoi într-o cocioabã, fãrã curent electric si fãrã niciun venit.

El mai duce hrean la Husi, la piatã, mai vinde flori de tei. Bea si mai umblã “cu ziua” pe la oameni. Atât e de capul lui. A fost de multe ori la puscãrie, pentru cã a furat si pentru cã se bate frecvent cu oamenii prin sat. E foarte agresiv când bea. Am auzit cã si-a bãtut nevasta cu ciomagul si am înteles cã e gelos. Ea, Mihaela, cât a mai fost el în închisoare, a mai fost, ce-i drept, pe la câte un bãrbat, pe la altul, iar el acum o bãnuie, o gelozeste. Oameni fãrã minte, fãrã cãpãtâi.

Cel mai greu e cu fata lor, Angelica. La nici 30 de ani are si ea vreo 8 copii, care dat în plasament, care nu se stie pe unde. Acum are dupã dânsa doi copilasi mãruntei. Recent, era si ea într-un centru social, cã, la fel ca mamã-sa, fusese bãtutã de un iubit. Trebuie spus cã Angelica se aflã în evidenta Primãriei noastre cu vreo 300 – 400 milioane de lei vechi, amenzi neachitate.

A primit amenzile pentru cã cerseste pe drumul spre Tecuci, dar si pentru prostitutie. E dureros cã are copiii aceia dupã ea. Vine, pleacã, nu poti sti unde sã-i gãsesti. O familie care face multe probleme si pe care e aproape imposibil sã o dai pe drumul bun. Protectia Copilului trebuie sã ia copiii de la asemenea oameni, fãrã niciun cãpãtâi”, spun reprezentatii Primãriei, citați de aceeași sursă.

Imagine de Tumisu de la Pixabay