Genoa – Ascoli: Ionuț Radu, rezervă în meciul din Cupa Italiei!

Autor: Sabin P.
Publicat: 03/12/2019 | 05:40

Marți, începând cu ora 19:00, va avea loc partida Genoa – Ascoli, din cadrul rundei a 4-a a Cupei Italiei.

Genoa, formația românului Ionuț Radu, trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Învinsă în weekend de AC Torino pe teren propriu (scor 0-1), Genoa se poziționează pe locul al 18-lea în Serie A, cu doar 10 puncte câștigate în primele 14 partide. Jocul extrem de modest prestat de “vișinii” l-a facut pe antrenorul Thiago Motta să își concentreze atenția în primul rând către meciul de campionat cu Lecce, ce va avea loc în acest weekend. De aceea, Genoa va aborda partida împotriva celor de la Ascoli fără o serie de jucători extrem de importanți precum Radu, Kouame, Zapada, Schone, Ghiglione, Sanabria sau Barreca. Mai mult decât atât, este extrem de posibil ca fostul fotbalist al PSG-ului să utilizeze mai mulți jucători de la Primvavera!

Ascoli, locul 6 în Serie B, se regăsește și ea într-o postură similară. Micuța formație o va întâlni în acest weekend în deplasare pe Empoli, într-un meci de o deosebită importanță în ceea ce privește lupta pentru promovarea în Serie A. In acest sens, echipa pregătită de către Paolo Zanetti ar putea folosi, la rândul ei, un prim 11 din care nu vor face parte toți titularii obișnuiți.

În altă ordine de idei, astăzi vor mai avea loc partidele Cremonese – Empoli (16:00), duel în care l-am putea regăsi pe Vasile Mogoș și Fiorentina – Citadella (22:00).

Echipe probabile Genoa – Ascoli

Genoa (4-3-3): Marchetti – Criscito, Goldaniga, Biraschi, Pajac – Jagiello, Radonavoic, Cassaa, Agudelo, Cleonise, Pinamonti;

Ascoli (4-3-3): Lanni – D’Elia, Brosco, Valentini, Laverone – Troiano, Petrucci,  Brlek – Zinkovic, Chaija, Ardemangi.

Programul complet al zilei din Cupa Italiei

M 16:00: Cremonese – Empoli;
M 19:00: Genoa – Ascoli;
M 22:00: Fiorentina – Cittadella.

Citește și...