Acasă » Vedete » George Burcea, acuzaţii dure la adresa Andreei Bălan! Ce i-ar fi dezvăluit fetiţa cea mare: „Mami se va supăra foc dacă…”

George Burcea, acuzaţii dure la adresa Andreei Bălan! Ce i-ar fi dezvăluit fetiţa cea mare: „Mami se va supăra foc dacă…”

De: Andreea Voicu 31/05/2023 | 09:05
George Burcea, acuzaţii dure la adresa Andreei Bălan! Ce i-ar fi dezvăluit fetiţa cea mare: Mami se va supăra foc dacă...
George Burcea e obligat să părăsească America. Sursă foto: Arhivă

Scandalul între George Burcea și Andreea Bălan nu a ajuns la final. După dezvăluirile apărute în CANCAN.RO, actorul în vârstă de 35 de ani a explicat situația, în detaliu, pe rețelele de socializare. Seara trecută, fostul parteneri al cântăreței a făcut o serie de acuzații și mărturisiri dure. Iată detaliile mai jos, în articol.

Disensiunile între George Burcea și Andreea Bălan nu au o finalitate, la momentul actual. Actorul în vârstă de 35 de ani a postat, seara trecută, o serie de acuzații dure, pe rețelele de socializare, după ce CANCAN.RO v-a arătat, în exclusivitate, că fostul partener al cântăreței a obținut o ordonanță prezidențială pentru a petrece timp cu fiicele sale. Informațiile pot fi accesat aici.

„Of, Doamne! Chiar nu mai pot… Sunt 3 ani și jumătate de când acest coșmar nu se mai termină. Nu am declarat nimic presei, toate informațiile legate de orice proces din România există pe un portal la care jurnaliștii au acces și de unde obțin informații”, își începe George Burcea confesiunea.

Vezi și  RĂZBOI TOTAL ÎNTRE ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, DUPĂ DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE CANCAN.RO: „N-A PLĂTIT PENSIA ALIMENTARĂ DE 4 LUNI”

Acuzațiile făcute de George Burcea la adresa Andreei Bălan

În continuare, George Burcea a explicat prin ce situație trece, după ce el și artista au divorțat. A făcut o serie de acuzații dure la adresa Andreei Bălan, iar la mijloc se află cele două fetițe ale lor. Actorul în vârstă de 35 de ani a făcut referire, de altfel, și la declarațiile pe care le-a făcut fosta lui parteneră, în presă. George Burcea susține că declarațiile sunt „veninoase și neadevărate” și se gândește doar la urmările care ar putea să se răsfrângă asupra copiilor.

„La nici 3 ore după ce în Cancan a apărut un articol care vorbea despre faptul că am obținut ordonanță președințială pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a ieșit în presă cu cele mai veninoase și neadevărate declarații. Cât mai poate continua așa? Până unde o să se ajungă? Cât de traumatizați vor fi copiii noștri când vor afla despre tot acest război?

Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?”, a scris George Burcea.

Andreea Bălan a divorțat de George Burcea (Foto: Facebook)

După ce a revenit din SUA, a petrecut timp cu fiicele sale

De altfel, fostul soț al Andreei Bălan a declarat că în America a stat aproximativ trei luni, apoi când a revenit în țară a ales să stea cu fiicele sale. Apoi, a fost nevoit să plece, înapoi, în SUA. Actorul susține că fetele reprezintă motivul pentru care s-a întors în România. Totodată, este în căutarea unei locuințe mai mari, pentru a putea să le găzduiască pe cele mici, ca să petreacă timp împreună. În acelașă timp, actorul i-a spus fostei sale soții că nu le poate lua pe cele mici peste noapte, având în vedere faptul că se află într-o perioadă de tranziție.

George Burcea a mai mărturisit faptul că una dintre fiicele sale i-a spus să nu posteze pe rețelele de socializare că se distrează alături de tată și de actuala parteneră a acestuia. L-a rugat „să rămână secretul nostru”.

„Spune că am stat 4 luni în America și de când am venit nu am vrut să respect programul și să le văd. Am stat aproximativ 3 luni în New York, am venit acasă pentru o lună și am petrecut aproape tot timpul cu fetele, apoi am plecat pentru alte 3 luni în Los Angeles”, continuă să mărturisească partenerul Vivianei.

George Burcea a mărturisit ce i-ar fi spus fetița cea mare

Disensiunile au continuat între George Burcea și Andreea Bălan.

„Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna Iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii. De când am venit suntem în căutarea unui apartament mai mare, stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede. Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte.

Dar în schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele. Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Vivian și mai presus de orice au zâmbit. Credeți că toate astea se puteau întâmpla în câteva ore? Dar nu am postat nimic pentru că Ella m-a rugat. Mi-a spus: «Mami se va supăra foc dacă vede că ne-am distrat cu tine și cu Vavi. Mai bine să rămână secretul nostru!». Un copil care de la 6 ani își dorește să țină secrete pentru a nu fi mustrat???”, a mai dezvăluit actorul, pe internet.

Vezi și GEORGE BURCEA, JEFUIT ÎN TIMP CE SE AFLA ÎNTR-O VACANȚĂ CU IUBITA LUI, VIVIANA SPOSUB: „SINGURELE PE CARE AM REUȘIT SĂ LE RECUPEREZ”

Actorul plătește o pensie alimentară de 595 de lei

În continuare, George a făcut referire la pensia alimentară pe care o are de plătit pentru fiicele sale. Actorul a susținut că în perioada în care a fost plecat peste hotare, a avut probleme cu cardul bancar. Mărturisește că a găsit soluții, pentru a plăti la timp pensia alimentară. De altfel, actorul a dezvăluit că plătește lunar suma de 595 de lei, așa cum s-a decis în instanță.

„Spune că nu am plătit pensia alimentară de 4 luni. Cum poate să mintă în halul ăsta? Ea știe bine că pensia este plătită la zi. Dar crede că poate să “demonstreze” minciuna. De ce? Deoarece cât am fost plecat în America am avut probleme cu cardul. Am rugat-o să îmi trimită un cont de Western și a spus că ea nu are timp să se deplaseze să ia banii. Am făcut tot posibilul să plătesc, rugând un prieten să facă transferul de pe contul lui”, a mărturisit fostul soț al Andreei Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea sunt divorțați

Fostul soț al artistei primește notificări constant: De aproape 3 ani jumătate sunt târât în procese”

„Ține una cu «cei 500 RON» pe care eu i-aș fi stabilit singur. Oameni buni, credeți că într-un proces atât de mediatizat care ține de mai mult de 3 ani și care, apropo, încă nu s-a încheiat (așa cum se spune în presă), pot eu să decid ceva de capul meu? Judecătoria a decis în funcție de veniturile mele ca pensia alimentară să fie 595 RON. Da! Ați auzit bine! Nu mi-e rușine să spun că veniturile mele nu sunt cele speculate în articole. Nu mi-e rușine să zic că nu am câștigat cât aș fi vrut în anii ăștia. Atât am avut, iar pensia a fost hotărâtă în conformitate cu veniturile. Să nu mai spun că mare parte din banii câștigați s-au dus către avocați. De ce? Pentru că de aproape 3 ani jumătate sunt târât în procese. Mi se trimit notificări aproape lunar și toate lucrurile astea costă cum nu vă puteți închipui. Însă, până acum, am câștigat fiecare proces și sper că așa va fi în continuare”, a dezvăluit actorul.

George Burcea:A făcut asta pe tot parcursul relației, o face și acum”

Pe de altă parte, George Burcea a susținut că fosta soție l-ar fi tratat diferit, pentru că avea o altă situație financiară. De altfel, a spus despre Andreea Bălan că se plasează ca fiind „superioară”, în raport cu celelalte persoane din jur.

„Credeți că dacă aveam mai mult, nu dădeam copiilor? Recunosc faptul că am lângă mine și o parteneră care mi-a fost alături mereu, din toate punctele de vedere, și pentru asta îi mulțumesc. Iar fetițele, de câte ori au venit la mine și la Vivian, au fost tratate cu tot ce ne-am permis noi mai frumos. Cât va mai continua mama copiilor să își mai bată joc de faptul că situația mea financiară nu este la nivelul ei. A făcut asta pe tot parcursul relației, o face și acum. Ea e superioară și toți cei din jurul ei, inferiori. Dar lucrul acesta se va schimba. Mă dezvolt pe zi ce trece, sunt mândru de toată activitatea mea. Muncesc enorm la visul meu, dar o fac în ritmul meu. Nu suntem toți predestinați să facem nu știu ce sumă de bani până la nu știu ce vârstă. Și nu ar trebui să ne lăsăm călcați în picioare din acest motiv. Am susținerea unei partenere extraordinare și simt că am înflorit”, s-a confesat George.

Citește și LE-A FOST DOR ȘI AU FĂCUT-O! PRIMELE IMAGINI CU GEORGE BURCEA ȘI VIVIANA SPOSUB DUPĂ CE S-AU ÎNTORS DIN AMERICA

Actorul se roagă pentru liniște și înțelepciune

„Și legat de faptul că mă “laud cu activitatea intensă în America”, vreau să zic doar că mă simt atât de binecuvântat de tot ce mi se întâmplă și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o.

Se vorbește despre “iertare” și apoi se face referire la “cele 3 secunde”… Dar nu mai pun la suflet lucrurile astea. Însă nici nu pot să stau cu mâinile în sân când văd ce acuzații mi se aduc. Deși nu am mai făcut nicio declarație publică despre acest subiect de mai bine de jumătate de an, acum nu am mai putut să tac. Mă rog pentru liniște și înțelepciune. Și pentru sănătatea familiei mele. Iertați-mă că trebuie și voi să luați parte la tot acest război”, a scris George Burcea pe Facebook.

Sursă foto: social media

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...