George Burcea, prima reacție după ce a fost filmat sărutându-se cu Viviana Sposub la Ferma de la Pro TV. Ce mesaj subliminal îi transmite Andreei Bălan: „Când simți că nu mai poți..”

Autor:
Publicat: 07/09/2020 | 16:18
George Burcea, prima reacție după ce a fost filmat sărutându-se cu Viviana Sposub la Ferma de la Pro TV. Ce mesaj subliminal îi transmite Andreei Bălan: „Când simți că nu mai poți..”

Sărutul pătimaș dintre George Burcea și Viviana Sposub de la Ferma a stârnit un val de controverse în rândul celor care i-au văzut pe cei doi cum nu se poate mai apropiați. Imediat după aceea, George Burcea a postat pe contul său de Instagram un mesaj subliminal pentru Andreea Bălan.

Show-ul ”Ferma” va începe marți, 8 septembrie. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să le vadă pe cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în emisiune. Printre acestea, se numără George Burcea și Viviana Sposub.

Imaginile din promo cu cei doi, însă, sunt incendiare. George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat pătimaș în fața camerelor de filmat. Iar, acum, fanii se întreabă dacă nu cumva s-a înfiripat ceva între cei doi concurenți.

La scurt timp după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub în fața camerelor, actorul a postat pe contul său de Instagram un scurt video cu el, din cadrul competiției, dar și un mesaj care poate fi interpretat cu ușurință ca fiind trimis spre Andreea Bălan.

„Când simti cã nu mai poti, mai poti încã putin🙏🎬” a scris Burcea, în dreptul clipului postat pe rețeaua de socializare.

Cu cât ar fi plătit George Burcea la „Fermă”

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, se numără printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al show-ului ”Ferma”. După multe luni de inactivitate, noul contract pare să fie o binecuvântare pentru actor, dar, cu toate acestea, el s-ar număra printre participanții ”low cost” ai emisiunii de la PRO TV.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, George Burcea s-ar alege cu o sumă mult mai mică în comparație cu colegii lui de ”suferință”. Actorul ar câștiga în urma participării în renumita emisiune de la PRO TV aproximativ 800 de euro, pentru fiecare săptămână pe care o petrece în ”Fermă”.