George Burcea și Viviana Sposub, sărut pătimaș în direct! Imaginile care vor stârni un val de controverse

Publicat: 07/09/2020 | 14:53

George Burcea și Viviana Sposub, sărut pătimaș în direct! Imaginile din cadrul show-ului ”Ferma” vor stârni un val de controverse în rândul fanilor.

Show-ul ”Ferma” va începe marți, 8 septembrie. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să le vadă pe cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în emisiune. Printre acestea, se numără George Burcea și Viviana Sposub.

Imaginile din promo cu cei doi, însă, sunt incendiare. George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat pătimaș în fața camerelor de filmat. Iar, acum, fanii se întreabă dacă nu cumva s-a înfiripat ceva între cei doi concurenți.

Râmâne de văzut, însă, după ce va începe reality show-ul. Însă… nu ar fi exclusă o posibilă relație între George Burcea și fosta asistentă de la ”Vorbește lumea”, având în vedere că s-au mai format cupluri de-a lungul timpului, în cadrul emisiunii. (CITEȘTE ȘI: SELLY A SCOS ELEVII ÎN STRADĂ DUPĂ CE I-A SCRIS PREMIERULUI. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN FAȚA GUVERNULUI)

Goerge Burcea, sărut pătimaș cu Viviana Sposub

Cu cât ar fi plătit George Burcea la „Fermă”

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, se numără printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al show-ului ”Ferma”. După multe luni de inactivitate, noul contract pare să fie o binecuvântare pentru actor, dar, cu toate acestea, el s-ar număra printre participanții ”low cost” ai emisiunii de la PRO TV.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, George Burcea s-ar alege cu o sumă mult mai mică în comparație cu colegii lui de ”suferință”. Actorul ar câștiga în urma participării în renumita emisiune de la PRO TV aproximativ 800 de euro, pentru fiecare săptămână pe care o petrece în ”Fermă”. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU L-A CUCERIT FULGERĂTOR PE EX-IUBITUL MILIONAR AL IOANEI FILIMON. AVEM IMAGINILE CARE I-AU DAT DE GOL)