Bianca Drăgușanu l-a cucerit fulgerător pe ex-iubitul milionar al Ioanei Filimon. Avem imaginile care i-au dat de gol

Publicat: 06/09/2020 | 23:27

Cuplu-bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu n-a suferit prea mult după despărțirea de Alex Bodi. La scurt timp după ce a rupt relația cu musculosul afacerist, blondina pare să fi bifat o cucerire de top. S-ar fi cuplat cu un renumit milionar turc, nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Filimon. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii savuroase.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul surprinzătoare legate de noul cuplu care se prefigurează pe scena mondenă. (CITEȘTE ȘI: DOVADA CĂ ALEX BODI S-A ÎNTORS LA RUSOAICĂ, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE BIANCA DRĂGUȘANU. AVEM IMAGINILE CARE L-AU „DEMASCAT”)

Noul ”divorț” dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a luat prin surprindere întreg showbiz-ul. După ce au decis, iarăși, să meagă pe drumuri separate, niciunul dintre ei nu a stat prea mult pe gânduri. În timp ce Alex Bodi s-a întors în brațele fostei iubite, Daria Radionova, Bianca Drăgușanu a bifat o cucerire de top.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Bianca Drăgușanu și-a luat zborul spre Turcia, iar acolo ar fi aterizat în brațele renumitului milionar turc Cengiz Şıklaroğlu, nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera. (NU RATA: CUM L-A UMILIT BIANCA DRĂGUȘANU PE ALEX BODI ASTĂZI, DUPĂ CE ASEARĂ A ANUNȚAT CĂ S-AU DESPĂRȚIT DEFINITIV)

Cengiz Şıklaroğlu și Bianca Drăgușanu, cel mai nou cuplu de pe scena mondenă?!

Conform surselor noastre, de câteva zile, cei doi au început să discute pe Instagram, iar lucrurile au evoluat extrem de repede. Așa se face că, serile trecute, Bianca Drăgușanu ar fi petrecut deja în compania milionarului turc. (VEZI ȘI: EX-IUBITUL SEXOASELOR DIN ”FERMĂ” (PRO TV) FLIRTEAZĂ CU PARIS HILTON: ”TATONĂM… POATE SE LEAGĂ O RELAȚIE!”)

Bianca Drăgușanu a petrecut în casa lui Cengiz Şıklaroğlu

”Are you lost, baby girl?”

După cum reiese din postările acestora de pe Instagram, Cengiz Şıklaroğlu și Bianca Drăgușanu au vizionat împreună filmul ”365”, pelicula care a făcut senzație pe renumita platformă ”Netflix”.

Mai mult decât atât, la scurt timp după ce a ajuns în Turcia, Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în una dintre mașinile de lux ale lui Cengiz Şıklaroğlu. Așa cum era de așteptat, milionarul turc, care s-a iubit cu Ioana Filimon și cu Otilia Bilionera, o tratează pe sexoasa blondină mai ceva ca pe o prințesă. Cengiz Şıklaroğlu i-ar fi pus la dipoziție Biancăi Drăgușanu o mașină cu șofer, dar și un buget măricel pentru a ”colinda” câteva magazine de top.

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în mașina lui Cengiz Şıklaroğlu

Rămâne de văzut cum o să evolueze relația celor doi, dar cert este că, zilele acestea, Bianca Drăgușanu este răsfățată la maximum de milionarul turc. CANCAN.RO promite că o să vă țină la current cu toate noutățile care vor apărea în relația celor doi. (NU RATA: MILIONARUL PRETINDE CĂ FOSTA MISS ROMÂNIA A FOST FILMATĂ LA O ”PARTIDĂ ÎN 3”)

Cengiz Şıklaroğlu, milionarul cu care s-a iubit fosta Miss România, dar și cu Otilia Bilionera

Cengiz Şıklaroğlu  ascunde o mare dramă

Surse D.A.S. susțin că milionarul cu care s-a iubit Ioana Filimon și Otilia Bilionera ar ascunde o imensă dramă. Din câte se pare, în urmă cu mai bine de un deceniu, el ar fi fost lovit de o nenorocire care i-ar fi produs un gol enorm în suflet, din cauza căruia nici în ziua de azi nu și-ar fi revenit. (VEZI ȘI: CONCURENTA-VEDETĂ DE LA PRO TV E ACUZATĂ CĂ L-A ȘANTAJAT PE MILIONAR CU UN SEX-TAPE)

În urmă cu aproximativ 12 ani, fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață. Bărbatul pare să fie extrem de afectat de pierderea suferită, iar dovadă stau fotografiile pe care Cengiz Şıklaroğlu le-a postat pe o rețea de socializare și care sunt însoțite de texte de-a dreptul răvășitoare. „Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, se încheie unul dintre mesajele emoționante.

Sexoasele din ”Fermă”, ”evaluate” de milionarul turc!

”Am trăit pentru numele și reputația mea până la 35 de ani. Femeile au avut întotdeauna prioritate în viața mea. Eu cu Otilia am trăit o frumoasă poveste de dragoste, poate în cele mai dificile și periculoase momente din viață. Otililia este o femeie adevărată și foarte cinstită. A ales să stea lângă mine în cele mai dificile momente, chiar și atunci când am fost implicat în răfuieli ale mafiei.

La scurt timp după ce m-am despărțit de Otilia, am avut parte de un adevărat război, iar dușmanii mei au reușit să mă împuște de trei ori. Despre Ioana nu pot spune acest lucru. Cu Ioana este o idilă turcească. Ea este doar o mincinoasă. Iubesc femeile și manifest un mare interes pentru ele. Dar după relația pe care am avut-o cu Ioana, am înțeles valoarea Otiliei. Ioana a mințit despre Otilia. După ce am vorbit cu Otilia, am înțeles că Ioana este o mincinoasă”, a spus Cengiz Şıklaroğlu, exclusiv pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu, două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.