Bianca Drăgușanu a înnebunit plaja cu posteriorul ei tunat + Poziții și săruturi ca în “Dirty Dancing” cu Alex Bodi

Publicat: 13/07/2020 | 23:31

De aproximativ doi ani, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu trăiesc o poveste de dragoste plină de năbădăi. Din câte se pare, fosta prezentatoare TV și afaceristul musculos simt din plin fiorul iubirii și uneori se comportă ca doi adolescenți. Vedeta și iubitul ei au „încins” plaja din Mamaia cu gesturile lor tandre. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incendiare. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor.

În urmă cu câteva săptămâni, după un episod mai tumultuos din viața lor, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au reluat relația, iar acum par să trăiască din plin noua poveste de iubire. Cei doi se iubesc mai pasional ca niciodată, iar acest lucru devine din ce în ce mai vizibil. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A APĂRUT ÎN PRESA INTERNAȚIONALĂ! CE AU SCRIS BRITANICII DESPRE FOSTA PREZENTATOARE DE LA KANAL D)

Au arătat tuturor cât de puternice le sunt sentimentele

Wekeendul trecut, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Bianca și Alex pe o renumită plajă din nordul stațiunii Mamaia, unde au decis să se distreze și să se relaxeze. La scurt timp după ce și-au făcut apariția pe plajă, neastâmpărați din fire, vedeta și musculosul ei iubit au oferit un show care, cu siguranță, nu e recomandat cardiacilor.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, romantici pe plajă

Imediat cum Bianca a rămas în costumul de baie, minuscul și extrem de sexy, Alex a asaltat-o cu săruturi. (VEZI ȘI: CU CE BOLID DE LUX A IMPRESIONAT ALEX BODI PE LITORAL. TURIȘTII I-AU FILMAT BIJUTERIA PE PATRU ROȚI)

Drept răspuns la gesturile tandre, Bianca n-a stat prea mult pe gânduri și a sărit în brațele iubitului ei, continuând momentele fierbinți, într-o reeditare ad-hoc a scenelor din celebrul film „Dirty Dancing”. Fără să le pese de ochii curioșilor, Alex și Bianca au demonstrat tuturor cât de puternice le sunt sentimentele, chiar dacă a părut că se poartă ca doi adolescenți aflați la prima dragoste.

Alex și Bianca au refăcut scenele din „Dirty Dancing”

Ca tacâmul să fie complet, iar atmosfera de pe plajă să devină incendiară, Bianca Drăgușanu și-a expus posteriorul tunat în cele mai avantajoase poziții. Înainte de a-și lăsa fizicul răvășitor ”pradă” soarelui, blondina a apelat la câteva mișcări senzuale, care au făcut deliciul reprezentanților sexului tare aflați prin preajmă. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, WEEKEND DE POVESTE LA MALUL MĂRII)

Bianca Drăgușanu, miscări senzuale pe plajă

”Profa” de dive!

„Eu vreau să deschid o «școală de dive». Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul.

Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la «școala de dive». O să explic ce am promis: Instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca Drăgușanu, două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020. În prezent, ei formează din nou un cuplu, după ce afaceristul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.