Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, weekend de poveste la malul mării. După ce s-au certat, au ajuns din nou….FOTO

Publicat: 06/07/2020 | 17:14

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ales să își petreacă weekendul pe malul mării. De data aceasta, vedeta a ales, însă, să o ia și pe fiica sa în excursie.

Profitând de moment, blonda a umplut rețelele de socializare cu imagini în ipostaze sexy, dar nu a uitat să o arate lumii și pe Sofia, fiica sa.

La rândul său, Alex, tatăl a două fetițe, a fost numai cu privirea după fiicele sale, dar a și imortalizat mini-vacanța în familie. De această dată, fiind toți cinci la malul mării.

Citește și: Bianca Drăgușanu a făcut publice rezultatele analizelor

Chiar dacă aveau în grijă trei copii, cei doi nu au uitat să își arate dragostea care și-o poartă unul celuilalt. Fotografiile au ajuns, așa cum era de așteptat, și pe Instagram, acolo unde fanii au apreciat ce au văzut.  Imaginile au adunat zeci de mii de like-uri, ce-i drept, merită, fiind un cuplu de excepție.

S-au certat, s-au împăcat

Sunt împreună de numai doi ani, însă s-au despărțit și împăcat mai mult decât o fac majoritatea cuplurilor într-o viață întreagă. Numai în ultimele luni, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au certat de trei ori și tot de atâtea ori au decis că iubirea lor este mai puternică, chiar dacă, în mod evident, pur și simplu nu se potrivesc.

Nu rata: Bianca Drăgușanu, surpriză în direct la TV din partea lui Alex Bodi: „Îi mulțumesc iubitului meu. Ce bătaie îi dădeam dacă uita!”

În jurul orei 2:00 sâmbătă spre duminică, însă, cei doi au început să se certe, iar la un moment dat, Bianca a părăsit singură locația, extrem de nervoasă, spun martorii: „Din câte am putut înțelege, ea l-a prins, din nou, vorbind pe whatapp cu o domnișoară, deși el jurase că nu o va mai înșela niciodată. Bianca a fost vigilentă și a văzut, iar de atunci a început cearta.

Alex a spus, bineînțeles, că vorbește cu o prietenă, însă ea nu numai că nu l-a crezut, dar nici nu l-a lăsat să explice prea multe. Și este firesc, ținând cont de faptul că a înșelat-o de zeci de ori.

Acum sunt tot la mare, vom vedea dacă Bianca trece și de această dată cu vederea escapadele amoroase ale lui Bodi. El spune că o iubește și că nu mai face, dar pur și simplu nu se poate abține să umble și cu altele”, au mărturisit surse din anturajul celor doi, pentru Impact.ro.