Alex Bodi s-a testat pentru noul coronavirus. Bianca Drăgușanu a făcut publice rezultatele analizelor

Publicat: 01/07/2020 | 15:49
Alex Bodi s-a testat pentru noul coronavirus. Bianca Drăgușanu a făcut publice rezultatele analizelor

Bianca Drăgușanu a declarat ieri în presă că iubitul ei, Alex Bodi, a fost testat pentru noul coronavirus. Tot ieri, afaceristul a primit și rezultatele.

Bianca Drăgușanu a anunțat ieri că Alex Bodi are rezultatul negativ la testul pentru COVID-19. De asemenea, înainte de testare CANCAN.RO a surprins-o pe sexoasa blondina în vizită la omul de afaceri, la Hotelul Ramada din București, acolo unde el se află în carantină instituționalizată.  Ea a ținut să precizeze pentru Româniatv.netnu și-a văzut fostul soț, ci doar i-a dus un pachet cu mâncare.

CITEȘTE ȘI: Andrei Duban, la volanul unui Rolls Royce de peste 100.000 de euro. Cum a fost surprins actorul alături de fiul lui pe litoral. VIDEO

Hotelul unde este cazat fostul meu soţ este Ramada Parc, hotelul unde am fost eu la piscină este Ramada Plaza şi sunt două hoteluri diferite. Poate poza asta este făcută de acum două luni, pentru că toate pozele pe care le postez eu nu sunt din ziua precedentă. Alex a fost testat pentru coronavirus şi când a ajuns în ţară, la dorinţa lui, şi astăzi, iar rezultatul a ieşit negativ. Nu a fost niciodată infectat. 

În legătură cu viteza, toţi suntem oameni, toţi mai greşim. Nu cred că dacă lumea ar avea o maşină mai puternică, nu ar călca pedala. Mai ales, că e la prima abatere„, a declarat Bianca Drăguşanu.

Certuri și împăcări „fără număr”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu trăiesc o iubire cu năbădăi de aproximativ doi ani de zile. De-a lungul relației lor, cei doi s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori.

CITEȘTE ȘI: Carmen Harra, previziuni îngrozitoare despre viitor: „Vom asista la o escaladare a stării de haos”

Suntem în relații bune. El susține că mă iubește, eu vreau să cred! Să ne ajute Dumnezeu și să ne dea înțelepciune să iasă bine de data asta, nu știu ce să zic, dacă s-a tot întors… Multe voci spun că s-a întors că mă iubește și nu poate stă fără mine, el mi-a zis că mă iubește și nu poate sta fără mine! Mi-a arătat, chiar a făcut niște gesturi prin care mi-a dovedit chestia asta, dar se și bat cap în cap multe gesturi, prin care se contrazice!

Nu vreau să mă regăsesc în melodia aia: Eu aș vrea să dea dovadă de maturitate și să învețe din greșelile pe care le-a făcut! Evident că din tot ce face, demonstrează că nu poate să stea fără mine. E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui! Totodată face lucruri imature și în defavoarea noastră până într-o zi când nu o să-l mai cred, și nu o să mai aibă unde să se întoarcă!

Sper să ne rezolvăm problemele și să vedem ce o să facem noi doi unul cu celălalt. Eu sunt acum în faza în care am devenit Toma Necredinciosul! Să îmi demonstreze că ceea ce spune e ceea ce simte, mi se pare că trăim într-o telenovelă!”, a mărturisit vedeta pentru aceeaşi sursă.