Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu s-a mai afișat cu nicio femeie, după relația cu Bianca Drăgușanu

Publicat: 01/07/2020 | 10:50

Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre motivul pentru care nu s-a mai afișat cu nicio femeie după relația cu Bianca Drăgușanu.

Este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, însă…. după Bianca Drăgușanu nicio femeie nu a reușit să-l facă pe Cătălin Botezatu să mai iubească.

Designerul a vorbit acum și despre motivul pentru care este în continuare singur, în ciuda faptului că își dorește să-și întemeieze o familie. (CITEȘTE ȘI: DESPĂRȚIRE-BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! VEDETA DIN SERIALUL ”VLAD” A DIVORȚAT DE SOȚUL EI)

”Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional.

Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă muncă…”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Click.

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația cu Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu a vorbit deschis și despre relația cu Bianca Drăgușanu. „Relația cu Bianca e o nebunie. Te face să te simți viu”, a spus designerul. Potrivit acestuia, certurile dintre cei doi porneau de la Bianca, care se aprindea extrem de repede de la orice. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU OTILIA BILIONERA & SOȚUL. CUM S-AU DISTRAT ALĂTURI DE OTNIELA ȘI…)

“Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o față inteligență și ambițioasă”, declara Cătălin Botezatu.