Bianca Drăgușanu a apărut în presa internațională! Ce au scris britanicii despre fosta prezentatoare de la Kanal D

Publicat: 12/07/2020 | 21:15

Da, Bianca Drăgușanu a reușit să se alăture vedetelor românce despre care jurnaliștii de peste hotare au scris. O publicație din Marea Britanie a relatat despre fosta prezentatoare de la Kanal D, dar și despre noua etapă din viața ei.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a relaxat la malul mării alături de fetița ei. Cum s-au fotografiat cele două! Fanii au fost încântați de ce au văzut

Bianca Drăgușanu a apărut în presa internațională

Titlul materialului făcut de jurnaliștii publicației Daily Star sună astfel: “Stunning real life Barbie opens online school for ‘divas’ to teach her beauty tricks (n..r: Uimitoarea Barbie din viața reală deschide o școală online pentru «dive» ca să predea trucurile ei de frumusețe)”. Încă de la început, Bianca Drăgușanu este prezentată ca fiind mama unui copil, model și influencer cu peste un milion de urmăritori pe Instagram. Desigur, atenția presei internațională a fost atrasă de noul proiect al focoasei românce, respectiv: deschiderea unei școli online pentru dive.

“Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare, începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: Instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat recent fosta prezentatoare de la Kanal D în cadrul unei emisiuni TV.

Nu rata: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, weekend de poveste la malul mării. După ce s-au certat, au ajuns din nou….FOTO

Printre informațiile publicate despre Bianca Drăgușanu în Daily Star se numără și aceea că este una dintre numeroasele femei care și-au făcut operații estetice numeroase ca să semene cu celebra păpușă Barbie. În plus, cititorii din străinătate au mai descoperit că românca noastră de 38 de ani a avut apariții de modeling pentru branduri de renume ca: Dolce & Gabbana, Armani sau Cavalli, dar și că a pozat pentru revista Playboy în 2010. Pentru acel pictorial, ea a încasat suma record, la acea vreme, în valoare de 10.000 de euro. Și, în cele din urmă, jurnaliștii englezi au dezvăluit că ea trăiește o poveste de iubire alături de afaceristul Alex Bodi.

Alex Bodi, filmat în timp ce o pipăie în zonele intime pe Bianca Drăgușanu

Deși erau pe plajă, cei doi iubiți nu au stat deloc cuminți… La un moment dat Alex Bodi a plesnit-o în joacă peste posterior pe Bianca Drăgușanu, care a filmat scenele și, ulterior, le-a publicat pe Instagram Stories.

Alex Bodi, filmat de Bianca Drăgușanu în timp ce o pipăie în zonele intime © Instagram Stories
Alex Bodi, filmat de Bianca Drăgușanu în timp ce o pipăie în zonele intime © Instagram Stories

Află și: Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu s-a mai afișat cu nicio femeie, după relația cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a trecut prin două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Descoperă și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020. În prezent, ei formează din nou un cuplu, după ce afaceristul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova.