Bianca Drăgușanu va fi dascăl de dive: „La școală o să explic ce am promis…”

Publicat: 08/07/2020 | 17:16

Bianca Drăgușanu le-a dat fetelor care vor să fie ca ea vestea pe care o așteptau dintotdeauna. Cunoscută pentru imaginea perfectă pe care o arată, vedeta vrea acum să devină profesoară.

Și nu orice fel de profesoara. Bianca își va deschide o școală de dive, unde fetele vor învăța, spune vedete, trucuri de a fi un „megastar” adevărat.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a relaxat la malul mării alături de fetița ei. Cum s-au fotografiat cele două! Fanii au fost încântați de ce au văzut

„Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul.

Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Mai fericită ca oricând

Recent, Bianca Drăgușanu s-a împăcat, din nou, cu afaceristul Alex Bodi. În weekendul trecut, cei doi îndrăgostiți au fost pe litoral, la Mamaia.

Chiar dacă aveau în grijă trei copii, cei doi nu au uitat să își arate dragostea care și-o poartă unul celuilalt. Fotografiile au ajuns, așa cum era de așteptat, și pe Instagram, acolo unde fanii au apreciat ce au văzut.

S-au certat, s-au împăcat

Sunt împreună de numai doi ani, însă s-au despărțit și împăcat mai mult decât o fac majoritatea cuplurilor într-o viață întreagă. Numai în ultimele luni, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au certat de trei ori și tot de atâtea ori au decis că iubirea lor este mai puternică, chiar dacă, în mod evident, pur și simplu nu se potrivesc.

Nu rata: Alex Bodi s-a testat pentru noul coronavirus. Bianca Drăgușanu a făcut publice rezultatele analizelor

Iar acest weekend nu a făcut excepție.  În jurul orei 2:00 sâmbătă spre duminică, însă, cei doi au început să se certe, iar la un moment dat, Bianca a părăsit singură locația, extrem de nervoasă, spun martorii: „Din câte am putut înțelege, ea l-a prins, din nou, vorbind pe whatapp cu o domnișoară, deși el jurase că nu o va mai înșela niciodată”.