Alex Bodi, petrecere cu lăutari după ce s-a despărţit de Bianca Drăguşanu. Aroganţa supremă! Le-a dat bani grei, în timp ce…

Publicat: 24/05/2020 | 12:37

Despărțirea de Bianca Drăgușanu l-a transformat pe Alex Bodi într-un… mare petrecăreț, semnal sugestiv că un sfârșit se transformă, inevitabil, într-un nou început. Iar unde este vorba despre o petrecere de zile mari, firește că lăutarii nu pot să lipsească din decor.

Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu s-a decis se relaxeze la o narghilea, alături de Elis Armeanca, artistul cântându-i lui Alex Bodi melodiile preferate, iar acesta a reacționat în consecință. Le-a dat bani lăutarilor, în timp ce Elis Armeanca i-a interpretat omului de afaceri tot ce a dorit sufletul acestuia într-o astfel de perioadă.

Petrecerea s-a ținut în Tunari, iar atmosfera a fost, firește, ”incendiară”. Și, bineînțeles, Alex Bodi s-a simțit excelent, pregătit pentru o nouă etapă din viața sa, trăgând din narghilea și ascultând piesele preferate. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI ȘI DARIA RADIONOVA NU SE MAI ASCUND! CUM A CONFIRMAT RIVALA BIANCĂI DRĂGUȘANU RELAȚIA CU FOSTUL SOȚ AL VEDETEI: „DA, CHIAR ESTE”)

Alex Bodi, petrecere cu lăutari

Ce a făcut Bianca după despărțirea de Alex Bodi

La 38 de ani, sexy-Bianca Drăguşanu este din nou o femeie singură. Și, pentru a demonstra că viața merge înainte, a postat o fotografie incendiară realizată chiar în dormitorul său.

Ulterior, Bianca a dezvăluit că se desparte… de mai multe accesorii de lux. Este vorba despre 12 genți de firmă, iar cele din colajul de mai jos sunt doar trei dintre acestea.

“Pentru că m-am gândit să fac curățenia de primăvară, m-am gândit să scap de câteva dintre gențile mele pe care ori le-am purtat, ori m-am plictisit de ele. Marea majoritate sunt noi. Pe asta am cumpărat-o în luna decembrie (n.red. – 2019). Și vreau să le vând pentru că vreau să-mi iau altele noi. cam așa fac: o dată la doi ani, schimb situațiile. Aceasta este un Valentino (…) cam prin luna decembrie, este nouă, n-am apucat s-o port niciodată, dar, m-am plictisit de ea. Și vreau să o vând, pentru că mai am câteva roșii”, a declarat fosta iubită a afaceristului Alex Bodi. (VEZI ȘI AICI: BIANCA A ASCUNS EPISODUL, DAR NOI AM PUS MÂNA PE DECLARAȚIILE DIN ȘEDINȚA SECRETĂ: ”M-A TRAS DE PĂR DE MAI MULTE ORI, M-A BRUSCAT ȘI…”)