Avem detaliile despărțirii “definitive” dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. “Nu s-au înțeles deloc în izolare și…”

Autor: C. C.
Publicat: 19/05/2020 | 23:26

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz n-a trecut „testul pandemiei”! Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou și se pare că de data aceasta ar fi definitiv. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturii uluitoare. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, REVOLTATĂ PE MĂSURILE ANTI-COVID ALE GUVERNULUI. „O MARE ABUREALĂ. PRETEXT SĂ-ȚI MAI FURE NIȘTE…”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile din culisele noului ”divorț” dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU S-A ÎNTINS PESTE TEJGHEA ȘI… BUSTUL I-A EVADAT DIN BLUZIȚA STRÂMTĂ. ATENȚIE, IMAGINI +18)

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ieșit din izolare, dar și din relație. Din câte se pare, cei doi n-au trecut ”testul pandemiei” și, în urmă cu câteva zile, și-au spus din nou ”Adio”. Din câte susțin apropiați ai celor doi, de data aceasta se pare că ”divorțul” ar fi definitiv.

„De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea”

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, ruptura s-a produs chiar în primul weekend după ieșirea din starea de urgență. După ce ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate, în care și-ar fi reproșat mai multe lucruri, cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate.

Conform apropiaților celor doi, imediat după ce au pus punct relației, Alex Bodi a părăsit Capitala și a mers la Mediaș, iar sexoasa blondină s-a văzut nevoită să părăsească vila impunătoare din Pipera, acolo unde au locuit împreună în ultima perioadă. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A “GONFLAT” POSTERIORUL?! AVEM VIDEO-DOVADA CU FUNDULEȚUL DE BRAZILIANCĂ)

”Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv”, a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou

Au negociat intens pentru un reality show?!

Așa cum v-am dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni, povestea de dragoste dintre cei doi, presărată cu nenumărate dispute și momente extrem de tensionate, ar fi stârnit interesul producătorilor TV. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu ceva timp, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost ofertați de o mega-televiziune. Din câte se pare, se doreau personajele principale ale unui reality show, ce își propunea să doboare toate audiențele. (DETALII AICI)

Alex Bodi și Bianca au ieșit din izolare, dar și din relație

S-au împăcat la două săptămâni de la divorț!

Bianca și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, în 10 martie, 2020. Cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infidelitate, violență domestică și detalii financiare. După două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii. Cei doi au recunoscut la TV că au luat decizia să-și acorde o nouă șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare. (VEZI ȘI: DE CE ȘI-A ACUZAT ALEX BODI FOSTA SOȚIE CĂ A RĂPIT COPILUL)

Contract de confidențialitate

Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească.

„Sunt niște clauze care vor trebui păstrate reciproc. Nu o să mai vorbim unul de celălalt, a fost o condiție de-a ei, nu o să mai afișăm public detalii despre celălalt, altfel celălalt plătește o anumită sumă de bani. Întâlnirea a fost bazată pe chestia cu procesul și tribunalul. Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar”a spus Alex Bodi, într-o emisiune TV. (NU RATA: DE CE ȘI-A ACUZAT ALEX BODI FOSTA SOȚIE CĂ A RĂPIT COPILUL. “ȘI-A BLOCAT ACCESUL PRIN ORICE MIJLOC DE COMUNICARE, ASTFEL ÎNCÂT…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...