Bianca Drăgușanu s-a întins peste tejghea și… bustul i-a evadat din bluzița strâmtă. Atenție, imagini +18

Autor: C. C.
Publicat: 12/05/2020 | 23:39

Bianca Drăgușanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai efervescente vedete din showbiz-ul românesc. Iubita lui Alex Bodi a atras toate privirile într-un hipermarket din Capitală. A ”devastat” rafturile și a făcut ravagii cu ținuta extrem de sexy. Ba chiar, la un moment dat, a făcut o mișcare îndrăzneață – când s-a întins peste tejghea – iar bustul i-a „evadat” din bluzița strâmtă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. Atenție, scene +18! (CITEȘTE ȘI: TOPUL VEDETELOR CARE FAC PLAJĂ ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII. PE CE LOCURI SUNT DELIA, LORA, BIANCA DRĂGUȘANU ORI LOREDANA CHIVU)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu într-un hipermarket din București. Fosta prezentatoare TV a fost într-o continuă mișcare. Împreună cu prietena care o însoțea, iubita lui Alex Bodi a luat la bani mărunți raioanele magazinului.

Bianca Drăgușanu a reușit și de această dată să aibă o apariție sclipitoare și plină de senzualitate. A abordat o ținută sport, extrem de sexy, care îi punea în evidență bustul generos, dar și posteriorul proaspăt ”tunat”.

”Trădată” de ținuta sexy!

Din pricina ținutei, Bianca a reușit să le ofere privitorilor un moment extrem de incitant. Iubita lui Alex Bodi se pare că a fost ”trădată” de bluza minusculă pe care o purta. La un moment dat, când s-a întins după câteva produse, bluzița – decupată mult prea mult în partea de jos – nu a mai suportat presiunea bustului generos și… a cedat. Bianca a fost la un pas să rămână cu bustul pe afară. Oricum, a arătat mai mult decât și-ar fi dorit. Fără se arate însă deranjată de micul incident, Bianca și-a văzut liniștită de cumpărături. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU LĂMUREȘTE DEFINITIV MAREA ÎMPĂCARE CU ALEX BODI. “E VORBA DESPRE ADRENALINĂ, DESPRE DEPENDENȚĂ…”)

Bianca Drăgușanu, ”trădată” de ținuta sexy

Aprovizionare serioasă! 

După ceva timp, Bianca Drăgușanu a părăsit magazinul, extrem de zâmbitoare. Chiar dacă era însoțită de prietena ei, Bianca nu a făcut față volumului mare de cumpărături, printre care s-au numărat și câteva șezlonguri. Semn că vedeta se pregătește intens pentru sezonul estival.

Unul dintre angajații magazinului a venit în ajutorul iubitei lui Alex Bodi. Bărbatul a împins căruciorul și le-a ajutat pe fete să pună cumpărăturile în mașină. (CITEȘTE AICI: BIANCA DRĂGUȘANU FACE TRAFIC DE… LEUȘTEAN! VEDETA ȘI-A PUS VERDEȚURILE ȘI PE CAP)

Bianca Drăgușanu a fost ajutată de un angajat al magazinului

Și-a ”gonflat” posteriorul!

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care pare să fie abonată la cabinetul medicului estetician. Deși este criticată pentru intervențiile estetice numeroase pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, vedeta nu ezită să apeleze la specialiști atunci când simte nevoia de o îmbunătățire.

Din câte se pare, împăcarea cu musculosul afacerist, de care divorțase în urmă cu câteva săptămâni, a venit la pachet cu un „upgrade”. Recent, vedeta se pare că a trecut iar pragul cabinetului de estetică, acolo unde și-ar fi ”tunat” posteriorul.

Acest lucru a ieșit la iveală după ce vedeta a publicat în mediul online mai multe filmulețe, în care a abordat o ținută extrem de mulată. Colanții i-au scos în evidență posteriorul de braziliancă. După orice standarde, acesta nu ar arăta atât de… perfect dacă nu ar fi modelat de un specialist. Iar intervenția pare că se bucură de un real succes în rândul admiratorilor vedetei. (NU RATA: ALEX BODI, PRIMELE DECLARAȚII ÎN DOSARUL PROXENETULUI “SHARPELE NEBUNU”. “SINGURA MEA LEGĂTURĂ E CĂ…”)

Vedeta a făcut cumpărături, nu s-a încurcat

S-a împăcat cu Alex la două săptămâni de la divorț!

Bianca și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, în 10 martie, 2020. Cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infidelitate, violență domestică și detalii financiare. Indiferent de certurile mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins ulterior flacăra iubirii. Cei doi au recunoscut public, la TV, că au luat decizia să-și acorde o nouă șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare.

Contract de confidențialitate

Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească.

„Sunt niște clauze care vor trebui păstrate reciproc. Nu o să mai vorbim unul de celălalt, a fost o condiție de-a ei, nu o să mai afișăm public detalii despre celălalt, altfel celălalt plătește o anumită sumă de bani. Întâlnirea a fost bazată pe chestia cu procesul și tribunalul. Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar”, a spus Alex Bodi, într-o emisiune TV. (NU RATA: DE CE ȘI-A ACUZAT ALEX BODI FOSTA SOȚIE CĂ A RĂPIT COPILUL. “ȘI-A BLOCAT ACCESUL PRIN ORICE MIJLOC DE COMUNICARE, ASTFEL ÎNCÂT…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...