Bianca Drăgușanu, în cabinetul medicului estetician! Ce intervenție și-a făcut vedeta

Publicat: 03/10/2019 | 23:05

Deși este des criticată pentru operațiile estetice numeroase pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a mers astăzi în cabinetul unui medic estetician. Vedeta le-a împărtășit susținătorilor săi ce interveție nouă și-a făcut.

Citește și: N-ai fi zis! Câți lei costă această rochie roșie pe care o poartă Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, în cabinetul medicului estetician

La 37 de ani, Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele de la noi care au cele mai multe operații estetice. În plus, ea este adeseori criticată pentru cât de mult s-a transformat în urma vizitelor făcute în cabinetele medicilor esteticieni. Azi, fosta prezentatoare TV și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței și nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de doctorul care are grijă să-i îndeplinească dorințele. Conform mesajului trecut în dreptul pozei postată recent pe contul ei de Instagram, vedeta și-a mărit buzele.

“(…) #lips #sexy #bestdoctor #mydoctor (n.r.: #buze #sexy #celmaibundoctor #doctorulmeu)👄” este mesajul scris de fosta soție a lui Victor Slav în dreptul imaginii în care poartă o rochie bleumarin cu buline albe, iar alături de ea este un cunoscut medic estetician.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarații tranșante după ce s-a aflat că ar avea datorii de 140.000 de euro

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.