Cu ce bolid de lux a impresionat Alex Bodi pe litoral. Turiștii i-au filmat bijuteria pe patru roți

Publicat: 11/07/2020 | 14:39

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au revenit la malul mării. Afaceristul și-a scos pe litoral una dintre bijuteriile sale de lux pe patru roți. Mașina impresionantă a acestuia a fost filmată printre mai multe autoturisme scumpe din preajma unui hotel renumit în Mamaia.

În zona imobilelor Mamaia White Tower, Hotel Opera și All White Apartment, bolizii de lux au domnit în apropierea acestora. Printre acestea, la intrarea în Mamaia White Tower se afla și autoturismul lui Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, semn că el și blondina au „evadat” din nou la Marea Neagră.

CITEȘTE ȘI: Suferă Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion? Artista lansează o nouă piesă iar mesajul este unul lacrimogen. „Ochii ăia triști…”

Și weekend-ul trecut Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut parte de o mini-vacanță pe litoralul românesc.

A sărit lejer de 300 km/h pe A2!

Atunci când se afla la volanul unuia dintre bolizii săi, Alex Bodi pare să se simtă ca pe un circuit de Formula 1 și nu se sfiește să calce serios pedala de accelerație.  CANCAN.RO l-a surprins pe afacerist în timp ce gonea pe autostradă cu mare viteză. Alex Bodi a rulat pe drumul de întoarcere de la mare cu o viteză de peste 300 de km/h. Evident, fără să țină cont de limita de 130 km/h, de pe Autostrada Soarelui. Acesta aproape că și-a luat zborul pe șosea.

CITEȘTE ȘI: Războiul dintre Andreea Bănică și Iulia Albu continuă! Cântăreața, replici acide la adresa fostei sale prietene. „E o perversă și o prefăcută. Asta e”

Norocul lui, dacă putem spune așa, a fost acela că, în momentul în care s-a bucurat de caii-putere ce se ascund sub capota bolidului de lux, pe A2 nu se afla niciun echipaj de la Rutieră, care putea să-l ”curenteze” serios la buzunar. Iubitul vedetei a riscat o amendă de aproximativ 2.900 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Asta dacă nu luăm în considerare că recent, Alex Bodi a mai rămas fără permis.