Suferă Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion? Artista lansează o nouă piesă iar mesajul este unul lacrimogen. „Ochii ăia triști…”

Autor: Anna Caba
Publicat: 11/07/2020 | 14:16

Lidia Buble se pregătește de lansarea unei noi piese. Vedeta și-a anunțat fanii că în curând urmează să scoată o nouă melodie.  Se pare că este vorba despre un cântec trist, care vine în urma despărțirii de Răzvan Simion.

Recent, Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut un anunț șocant. Cei doi s-au despărțit după o relație de lungă durat și nimeni nu prevestea că acest lucru se va întâmpla. După cinci ani de relație, au deci să meargă pe drumuri separate, lăsând în urmă tot ce i-a legat. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE ÎȘI FACE DE CAP DUPĂ DESPĂRȚIREA DE RĂZVAN SIMION! IPOSTAZA INDECENTĂ ÎN CARE S-A FOTOGRAFIAT ARTISTA)

Cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește despărțirea și nici unul dintre ei nu a vrut să comenteze prea mult acest subiect. Lidia și Răzvan s-au despărțit discret și suferă în tăcere. Deși nu o artă, aceștia au fost afectați de despărțire.

Lidia Buble, prima piesă după despărțirea de Răzvan

Recent, Lidia Buble și-a anunțat fanii că urmează să lanseze o nouă piesă, prima după despărțirea de Răzvan Simion. Artista a postat, pe contul personal de Instagram, o mică parte din clip, iar la prima vedere pare să fie vorba despre o piesă tristă de dragoste. (VEZI ȘI: ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DINTRE LIDIA BUBLE ȘI RĂZVAN SIMION. CE DORINȚĂ NU I-A PUTUT ÎNDEPLINI PREZENTATORUL DE LA NEATZA, ARTISTEI)

Este posibil ca noua melodie să facă referire la Răzvan, iar aceste să fie modul Lidiei de a se exprima și de a reuși să treacă mai ușor peste despărțire. Piesa vorbește despre „Ochii ăia triști, ochii ăia mari, ochii ăia verzi”.

Fanii Lidiei au sesizat și ei că piesa nu este una tocmai veselă și s-au gândit imediat că Lidia nu trece tocmai prin cea mai bună perioadă și s-au grăbit să o încurajeze, trimițându-i gânduri pozitive

„Din suferință se nasc operele de arta❤”, „Trebuie să fi puternică și să zâmbești mereu”, „Ești minunată, să nu te lași doborâtă. Abia aștept noua piesă!”, au fost câteva din comentariile pe care Lidia le-a primit.