Lidia Buble își face de cap după despărțirea de Răzvan Simion! Ipostaza indecentă în care s-a fotografiat artista

Autor:
Publicat: 10/07/2020 | 14:22
Lidia Buble își face de cap după despărțirea de Răzvan Simion! Ipostaza indecentă în care s-a fotografiat artista

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a transformat într-o adevărată divă sexy! pe contul său de Instagram, artista postează numeroase imagini care mai de care mai deocheate, spre deliciul bărbaților. 

Lidia Buble le-a făcut o surpriză de zile mari fanilor săi! Pe contul ei de Instagram, artista a demonstrat că s-a făcut o divă sexy după despărțirea de Răzvan Simion și își trăiește viața fix așa cum își dorește. Mai exact, Lidia Buble a postat o fotografie hot, hot, în care poartă o pereche de jeanși și un sutien din dantelă, alb, ce îi pune sânii în evidență.

Lidia Buble, ipostază sexy

Chiar dacă unii internauți au criticat-o pe Lidia Buble pentru fotografia postată, artista are suficienți fani care o laudă pentru modul în care arată, se îmbracă sau se exprimă.

De ce s-a despărțit Lidia Buble de Răzvan Simion

Potrivit surselor din anturajul Lidiei Buble, citate de impact.ro, artista și-a dorit ca iubitul său să se boteze în religia penticostală, numai că prezentatorul de la Neatza nu a avut nicio inițiativă în acest sens. „Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri”au mărturisit  apropiații Lidiei, pentru sursa citată.

„Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mai adăugat sursele.