Ce se întâmplă între Lidia Buble și Adi Sînă. Anca Serea a fost avertizată în legătură cu o posibilă idilă

Publicat: 02/07/2020 | 15:12
Ce se întâmplă între Lidia Buble și Adi Sînă. Anca Serea a fost avertizată în legătură cu o posibilă idilă

Anca Serea a fost avertizată de fani în legătură cu o posibilă idilă între soțul ei, Adrian Sînă, și cântăreața Lidia Buble. De la ce a pornit totul?

De-a lungul anilor, Lidia Buble a fost ironizată de internauți, din cauza faptului că l-ar fi despărțit pe prezentatorul Răzvan Simion de soția sa, Diana. De aici, s-au născut multe controverse.

CITEȘTE ȘI: Victoria Răileanu, declarații despre despărțirea de Conrad Mericoffer: „S-au acumulat anumite tensiuni, iar la un moment dat…”

Anca Serea a fost pusă în gardă încă de când Lidia buble și Răzvan Simion au început să formeze un cuplu, acum aproximativ șase ani. Adi Sînă și cântăreața au colaborat atunci pentru piesa „Noi simțim la fel”. Fanii au alertat-o imediat pe soția artistului.

“Cred că de acum înainte soția lui Adi va fi mai vigilenta!” – a scris o tânără pe contul de Instagram al Lidiei Buble la vremea respectivă.

Lidia Buble se „dezlănțuie” după despărțirea de Răzvan Simion

După o perioadă în care a preferat să rămână în umbră, atunci când fostul său iubit Răzvan Simion a anunțat despărțirea celor doi, iată că, Lidia este pregătită să-și reintre în formă. Artista a postat o imagine extrem de sexy, în care îi sunt puse în valoare posteriorul și piciorele bine lucrate la sala de fitness.

CITEȘTE ȘI: Ana Maria Mocanu, planuri de nuntă după împăcarea cu iubitul: „Vreau să mă căsătoresc pentru tot restul vieții.”

Deși postarea ei nu poate fi comentată de fani, având comentariile dezactivate încă de când a fost anunțată despărțirea de Răzvan Simion, Lidia a adunat peste 40.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

Lidia Buble s-a mutat în casă nouă după despărțirea de Răzvan Simion

După despărțirea de Răzvan Simion, celebra cântăreața a fost nevoită să părăsească locuința acestuia, dar se pare că s-a reorientat rapid și și-a găsit o super-casă. În plus, Lidia Buble se pare că a cerut ajutorul mamei sale pentru a trece mai ușor peste perioada mai puțin fastă din plan sentimental.

CITEȘTE ȘI: Multă lumea nu știa asta! Cum își rotunjește veniturile Bursucu, colegul lui Teo Trandafir

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe îndrăgita cântăreață în fața unui salon de înfrumusețare, acolo unde a mers pentru a-și ”recupera” mama

După ce s-a întâlnit cu mama ei, despre care presupunem că, în această perioadă, a decis să vină în București tocmai pentru a-și consola fiica după surprinzătoarea despărțire de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a îndreptat spre Corbeanca, la noua casă dintr-un cartier rezidențial.