Ana Maria Mocanu, planuri de nuntă după împăcarea cu iubitul: „Vreau să mă căsătoresc pentru tot restul vieții.”

Publicat: 02/07/2020 | 14:00
Ana Maria Mocanu, planuri de nuntă după împăcarea cu iubitul: „Vreau să mă căsătoresc pentru tot restul vieții.”

Ana Maria Mocanu, fosta asistentă TV, a vorbit despre nuntă, după ce s-a împăcat cu iubitul ei. Bruneta are planuri de viitor, însă nu se grăbește să facă pasul cel maire.

S-au despărțit, iar la trei zile s-au împăcat pentru că nu pot trăi unul fără celălalt. Deși nu locuiesc ămpreună, Ana Maria Mocanu și iubitul ei Rareș își petrec zilnic timpul unul în compania celuilalt, iar după împăcare, partenerul a surprins-o cu o vacanță.

CITEȘTE ȘI: Emily Burghelea, prima reacție după ce a fost anunțată oficial noua asistentă de la Acces Direct: „După ce mi-am dat demisia..”

‘În acele 10 minute am fost convinsă că așa voi rămâne: singură. El a făcut primul pas. Am tot discutat la telefon și atunci ne-am certat la telefon. După care mă întreba în cât timp sunt gata pentru vacanță. A fost o surpriză super plăcută și ne-am super relaxat! Ne-am plimbat și cu barca.’, a precizat Ana Maria Mocanu la Star Matinal.

CITEȘTE ȘI: Asta le întrece pe toate! Ce a făcut un cunoscut artist român pe Facebook: ”Să mă invidieze toți tractoriștii!” S-a dezbrăcat și…

‘Nu locuim împreună. Stăm mai tot timpul împreună, dormim în fiecare seară împreună. Locuitul pentru mine înseamnă cu absolut toate bagajele. Am tot ce am nevoie acolo, dar mini locuim împreună’, a subliniat ea.

Fosta asistentă TV a ținut să precizeze că momentan nu este pregătită pentur o căsătorie.

‘Nu se pune problema de căsătorie. Am alte lucruri. Anul ăsta nu mă voi căsători. Nu îmi este teamă de eșec pentru că eu sunt un om puternic. Doar că îmi doresc să aștept și vreau să mă căsătoresc pentru tot restul vieții. Unul și bun. Iar atunci când o voi face să fiu ferm convinsă că el este alesul.’, a conchis Ana Maria Mocanu, potrivit spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Selly acuză întregul sistem de educație! Mesajul tranșant al vloggerului, pe care și Dani Oțil îl susține: „Școala din România…”