Victoria Răileanu, declarații despre despărțirea de Conrad Mericoffer: „S-au acumulat anumite tensiuni, iar la un moment dat…”

Publicat: 02/07/2020 | 14:37

Actrița Victoria Răileanu a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de tatăl copilului ei, Conrad Mericoffer. Protagonista serialului „Vlad” și actorul din „Sacrificiul” nu mai formează un cuplu de anul trecut. Separarea au anunțat-o recent însă.

Deși a vrut să fie extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, Victoria Răileanu a vorbit cu franchețe pentru Libertatea despre separerea de tatăl copilului ei. Actorul Conrad Mericoffer a fost primul care a anunțat public că este un om liber, după o relație de șapte ani cu actrița de la Pro TV.

CITEȘTE ȘI: Ana Maria Mocanu, planuri de nuntă după împăcarea cu iubitul: „Vreau să mă căsătoresc pentru tot restul vieții.”

„Este adevărat că eu și Conrad ne-am despărțit încă de anul trecut. Nu am făcut publică despărțirea noastră și nu am vorbit despre acest subiect până acum pentru că viață mea privată ar trebui să rămână privată.
În orice cuplu există și momente mai grele, pe care unele cupluri reușesc să le depășește, altele nu. În cazul nostru, nu am reușit să trecem peste un moment foare greu din viața noatră. S-au acumulat anumite tensiuni, iar la un moment dat un realizat că nu mai putem merge mai departe împreună. În continuare rămâne un subiect pe care nu aș dori să îl discut, dar vreau să precizez că motivul despărțirii nu are nicio legătură cu alte persoane, ci cu relația noastră de cuplu. În acest moment prioritatea mea este copilul nostru, Carol, și îmi concentrez toată atenția și iubirea asupra lui”, a declarat Victoria Răileanu pentru Libertatea.

CITEȘTE ȘI: Actrița este însărcinată! Va deveni mămică pentru a doua oară. Primele declarații

„Am tot auzit că în momentul în care alegi să fii actor, muzician, pesoană publică, alegi și să îți pui toată viața privată pe tavă. Și nu cred că este adevărată această afirmație. Eu m-am făcut actriță pentru că îmi place actoria, nu pentru că vreau să îmi știe toată lumea viața. Viața privată este viața privată, indiferent ce meserie ai și cred că trebuie să existe acest respect. Înțeleg că există milioane de ochi pe noi, că oamenii sunt curioși în privința vieții personale. Însă nevoia de discreție trebuie respectată. Aceste articole și speculații apar și vor apărea în continuare. Orice fotografie poate fi interpretată într-un mod greșit. Cred că noi ar trebui să devenim mai nepăsători, de piatră în fața speculațiilor și să ne vedem de treabă în continuare”, declara Vicky acum trei luni, înainte ca fostul soț să afirme că de fapt despărțirea s-a produs de mult mai mult timp.