Se conturează divorțul vedetei din serialul ”Vlad” de la PRO TV! A șters fotografiile cu soțul și…

Autor: A.N.
Publicat: 10/03/2020 | 23:26

Se conturează divorțul vedetei din serialul ”Vlad” de la PRO TV?! Victoria Răileanu a șters toate fotografiile cu soțul ei, de pe rețelele de socializare, după ce paparazzi CIAO.RO au filmat-o, la restaurant, în tandrețuri cu Adrian Nartea, care, la rândul său, este căsătorit cu Alina Fericeac. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie, toate detaliile celei mai noi „telenovele” din showbiz. (NU RATA: Cum se va termina, de fapt, serialul Vlad, de pe Pro TV)

După ce a fost filmată în tandrețuri cu Adi Nartea, la un restaurant din Capitală, Victoria Răileanu a luat o decizie radicală. Actrița din serialul ”Vlad” de la Pro TV a șters toate pozele cu soțul ei, de pe conturile de socializare. La rândul său, Conrad Mericoffer, soțul actriței, a șters toate pozele cu ea. Ambii soți au păstrat doar fotografiile cu băiețelul lor, dar și pe cele în care apar singuri sau  pe platourile de filmare. (CITEȘTE ȘI: ADRIAN NARTEA ARE DIPLOMĂ DE PROFESOR DE SPORT)

De parcă n-ar fi de-ajuns, cei doi nu se mai urmăresc pe Instgram. Și culmea, la doar o zi de când au fost surprinși în tandrețuri, Adi Nartea și Victoria Răileanu s-au afișat din nou împreună. De această dată, însă, nu au fost singuri, ci împreună cu colegii de platou.

Poate pentru a nu bate la ochi, Victoria Răileanu s-a poziționat la masă la câteva scaune distanță de Adi Nartea. Iar ideea unui posibil divorț între actriță și soțul ei pare să se contureze din ce în ce mai mult.

Adi Nartea și Victoria Răileanu, la masă cu colegii de platou

Adi Nartea și Victoria Răileanu, tandrețuri la restaurant

În urmă cu câteva zile, paparazzii CIAO.RO i-au surprins pe Adi Nartea și Victoria Răileanu în câteva momente tandre, iar gesturile lor au lăsat loc interpretărilor. Cei doi au luat prânzul într-un restaurant din Capitală, iar relația lor a părut să fie mai mult decât una colegială.

Cei doi s-au strâns în brațe, iar Victoria Răileanu mai că îl sorbea din priviri pe Adi Nartea. La finalul întâlnirii, actrița l-a cuprins cu mâinile pe sub geacă pe Adi, fără să se vadă, însă, ce s-a întâmplat mai ”sus”, la nivelul fețelor, din cauza copertinei restaurantului, care parcă le-a fost complice. (VEZI ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE MEGA-CÂȘTIGĂTORULUI DE LA LOTO DUPĂ CE A FOST JEFUIT DE UN APROPIAT)

Cei doi nu au ieșit împreună din restaurant. Primul care a părăsit localul a fost Adi Nartea, iar, câteva secunde mai târziu, a ieșit și Victoria Răileanu, care și-a pus căștile în urechi și a luat-o în direcția opusă.

Cei doi au ieșit separat din restaurant

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au împreună un băiețel de cinci ani

Actrița Victoria Raileanu joacă la teatrul Apollo 111, face parte din singura trupă de improvizație integral feminină – iELE –, și o interpretează pe Micky din serialul „VLAD“ de pe Pro TV. Victoria Răileanu este căsătorită cu Conrad Mericoffer. Cei doi au împreună un băiețel, în vârstă de cinci ani. (VEZI ȘI: ”BAMBINA” DE LA ”BRAVO, AI STIL!” S-A ÎMPĂCAT CU FOSTUL LA ȘASE LUNI DE LA DESPĂRȚIRE!)

“Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate. Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el masterul am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat. Avem un copil, pe băieţelul nostru îl cheamă Carol”, a mărturisit Victoria Răileanu pentru Click.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...