Mai este sau nu Ziua Națională o sărbătoare încărcată de semnificații?!
Home » Trending » ”Bambina” de la ”Bravo, ai stil!” s-a împăcat cu fostul la șase luni de la despărțire!

”Bambina” de la ”Bravo, ai stil!” s-a împăcat cu fostul la șase luni de la despărțire!

De: Cristian Lisandru 09/03/2020 | 23:41

Cu șase luni în urmă, Raluca Tănase făcea o dezvăluire-bombă, anunțând că ea și Emil – bărbatul alături de care trăise o frumoasă poveste de dragoste – s-au despărțit. La momentul respectiv, lumea mondenă a fost luată prin surprindere, însă asta s-a întâmplat inclusiv la nivelul familiilor celor doi, toți apropiații fiind ferm convinși că următorii pași nu puteau să fie decât logodna și, firește, nunta fastuoasă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă – în exclusivitate – imaginile momentului. După o jumătate de an, Raluca Tănase de la Bambi – actualmente ”Bambina” de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” – a luat din nou ”contact” cu fostul iubit, iar împăcarea se anunță a fi mai dulce ca niciodată. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ RALUCA TĂNASE FĂRĂ MACHIAJ! JUMĂTATEA TRUPEI BAMBI A FOST CRITICATĂ DE FANI)

Înainte de anunțul-surpriză făcut de Raluca Tănase – informație prezentată, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România -, cei doi îndrăgostiți se mutaseră împreună, iar viitorul apropiat și nu numai se prezenta într-o culoare optimistă. Numai că…

”Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu vreau să comentez mai mult despre viața mea privată. Ne-am despărțit acum cinci luni”, declara Raluca Tănase, iar admiratorii cuplului au fost luați prin surprindere nu numai de acea despărțire pe care nimeni nu ar fi anticipat-o, ci și de mărturisirea vedetei. Din cele spuse de ea, paradisul sentimental fusese spulberat cu cinci luni în urmă, fără ca nimeni să bănuiască separarea. (VEZI ȘI AICI: RALUCA DE LA BAMBI, NOI DECLARAȚII DUPĂ CE ADELINA PESTRIȚU I-A FURAT IUBITUL! CUM A REACȚIONAT ANDREEA TONCIU CÂND I-A AUZIT MĂRTURISIRILE)

Primul an de relație fusese sărbătorit la Havana

Raluca Tănase și Emil păreau făcuți unul pentru celălalt, așa cum spuneau apropiații lor, iar primul an de relație a fost sărbătorit – într-o atmosferă romantică, firește – în Cuba. Raluca nu a oferit foarte multe detalii – iar despre cele ”picante” nici nu a fost vorba, spre dezamăgirea fanilor -, rezumându-se la a vorbi doar despre… zborul cu avionul. (NU RATA: DENISA DE LA BAMBI, DECLARAȚIE RUȘINOASĂ DESPRE SORA EI, RALUCA: „ACREALA TA, LOGOREEA TA CÂND EȘTI NEVORBITĂ..”)

”Au fost mici turbulențe deasupra oceanului, însă nu am avut emoții și nu am simțit drumul ca fiind atât de lung! Am cumpărat biletele din toamnă, ca atare nu am plătit foarte mult. Am făcut escală în Amsterdam, unde am avut șansa să vizităm”, povestea Raluca Tănase într-un interviu mai vechi.

Dar iată că ”turbulențele” despre care vorbea Raluca de la Bambi au intervenit și în viața sentimentală, ea și Emil luând decizia de a porni pe drumuri separate acum șase luni. (CITEȘTE ȘI: PE RALUCA TANASE DE LA BAMBI NICI PRIETENELE NU O MAI CONSOLEAZA! VEZI CUM A FOST SURPRINSA VEDETA!)

Niciodată să nu spui niciodată

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a surprins o întâlnire de ”grad 0” între Raluca Tănase și Emil, semn că sintagma ”niciodată să nu spui niciodată” are valabilitate atemporală. Iar atunci când este vorba despre doi foști iubiți care erau sau păreau deciși să ajungă în fața ofițerului de Stare Civilă totul devine… interpretabil. Și, ca să parafrazăm din nou, un sfârșit poate fi un început. Punând în balanță și faptul că Raluca Tănase nu și-a ”înfierat” niciodată fostul iubit, apreciindu-i – cu eleganță, chiar – implicarea în relație și ajutorul oferit – atunci totul se prezintă dintr-o cu totul altă perspectivă, iar ”podurile între suflete” pot fi reconstruite foarte ușor.

Raluca Tănase și Emil, din nou împreună

E drept că, privindu-i, deocamdată se ridică unele semne de întrebare. Nu se țin de mână, nici nu merg ”în același pas”, cum se mai spune, iar Emil a preferat să se afle la doi pași în fața Ralucăi. Totuși, acestea pot deveni, în ultimă instanță, doar simple amănunte colaterale. (VEZI ȘI AICI: O NOUĂ MODĂ. RALUCA DE LA BAMBI NU SE MAI MACHIAZĂ ȘI E DE NERECUNOSCUT)

După 6 luni de despărțire, Raluca și Emil s-au reîntâlnit

Dacă acum o jumătate de an s-au lansat diferite ipoteze în lumea mondenă, după anunțul-șoc făcut de Raluca Tănase, iată că – așa cum spuneam – împăcarea plutește în era, iar foștii parteneri au revenit la sentimente mai bune. Ceea ce nu poate fi decât o perspectivă îmbucurătoare pentru amândoi în ceea ce privește viitorul apropiat, mediu și lung. În ceea ce îi privește pe admiratorii cuplului, care nu sunt puțini, aceștia așteaptă acum doar declarațiile de dragoste și… îmbrățișările pătimașe. Eventual și un alt anunț-surpriză din partea ”Bambinei” de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” – fără tușe triste, de data aceasta -, pentru ca totul să fie… bătut în cuie.

 Ce spunea Raluca Tănase despre fostul iubit

După ce a anunțat că despărțirea de Emil este o tristă realitate, însă acceptată de ambii parteneri, Raluca Tănase a dat senzația că a reușit să treacă relativ ușor peste eșecul sentimental – s-a vorbit chiar și despre o cerere în căsătorie venit din partea altui bărbat -, însă nu s-a ferit să vorbească în termen laudativi despre fostul partener. Și asta în condițiile în care ”foștii” – de cele mai multe ori – găsesc o ”plăcere” teribilă în arăta unul spre celălalt cu un deget acuzator. (NU RATA: A FOST ELIMINATĂ DE LA ”BRAVO AI STIL! CELEBRITIES”, IAR ACUM MARIA ILIOIU FACE DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE SHOW: ”AU TĂIAT LA MONTAJ UN MOMENT ÎN CARE…”)

Raluca Tănase a recunoscut că nu-și poate urî fostul iubit, apreciindu-l pentru ajutorul pe care i l-a oferit de fiecare dată, cu atât mai mult atunci când a fost vorba despre… procesul de slăbire. Și, suplimentar, a mai transmis că relația de iubire s-a transformat într-una de amiciție.

”Fostul meu iubit m-a ajutat cu procesul de slăbire. Am trecut peste despărțire. Am rămas OK, suntem amici. Nu poți rămâne prieten cu persoana pe care ai iubit-o. Nu aș putea să îl urăsc, pentru că am ținut foarte mult la el”, a mărturisit Raluca Tănase. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU, GRAVIDĂ!? VEDETA A LIPSIT DE LA ”BRAVO, AI STIL!” CA SĂ MEARGĂ LA MEDIC)

Acuzată de colegele de colegele de emisiune că a mers în Dubai pentru… ”sponsor”

Acuzația fetelor vine după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, Raluca de la Bamby a dat o fugă să se relaxeze la… Dubai. Timp de două zile, vedeta a luat o pauză de la filmările emisiunii și și-a reîncărcat bateriile pe meleagurile orientale de la Abu Dhabi. La întoarcere însă, înțepăturile nu au întârziat să apară cu privire la escapada acesteia. Prima care a sugerat că Raluca Tănase ar fi o ”întreținută” a fost Maria Ilioiu. Ispita de la ”Insula iubirii” a aruncat ”o pastilă” în timpul unei emisiunii, cum că… Raluca Tănase este de mult… ”expirată” pe plan profesional și că la Dubai a fost cu un ”sponsor” sau în căutarea unuia.

După doar câteva zile, spiritele s-au încins din nou. De această dată din cauza Biancăi Rus, care în povestea ținutei de joi seară a afirmat că este îmbrăcată ca o doamnă elegantă, pentru că se va duce cu ”sponsorul” care îi va lua o mașină. ”Fetele subțiri cu cardul se întrețin” a încheiat Bianca Rus. De aici și până la un întreg scandal nu a fost decât un singur pas. Concurentele au sărit la ”gâtul” Biancăi pentru povestea aleasă. (NU RATA: O NOUĂ CELEBRITATE INTRĂ ÎN COMPETIȚIA BRAVO, AI STIL!: „SUNT ÎNCREZĂTOARE”)

”Chiar și la nivel de glumă, povestea Biancăi nu mă amuză deloc. Nu-i văd rostul, chiar dacă a vrut să facă o ironie fină”  a spus Deea Codrea în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Cred că a vrut să insinueze că femeile care arată ca niște doamne adevărate, până la urmă sunt majoritatea întreținute, au niște sponsori în spate. Asta ai vrut să spui?” a adăugat Maria Ilioiu. ”Eu te contrazic. Sunt foarte multe femei care arată foarte bine, care muncesc de dimineața până noaptea și se întrețin singure, ba mai mult, îi întrețin și pe bărbații de lângă ei”, a declarat Raluca Tănase. ”Dar sunt și foarte multe femei care arată fix ca niște doamne și vor să lase o impresie și de fapt sunt altfel” a completat Maria. ”Voi două ați avut și o ceartă cine ce a făcut, pe unde a făcut, Până la urmă fiecare femeie trăiește cum vrea în România…” a spus Bianca Rus. ”Bianca, ce vrei să insinuezi că deja mă enervez? Sincer, ce vrei să insinuezi că ai spus că noi două am avut o ceartă (n.red. – cu Maria Ilioiu) a adăugat Raluca Tănase. ”Vorbesc strict de mine: eu astăzi o să mă duc cu sponsorul meu, uite mi-am pus bijuteriile astea…”, a încheiat Bianca Rus. (CITEȘTE ȘI: UN NOU SCANDAL LA BRAVO, AI STIL! CELEBRITIES. BIANCA DRĂGUŞANU A JIGNIT CONCURENTELE DE LA KANAL D! LE-A NUMIT “SORCOVE”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ucraineanul devenit inamicul nr. 1! Ce a făcut cu 3 rusoaice aflate în grija sa în Ucraina:
Ucraineanul devenit inamicul nr. 1! Ce a făcut cu 3 rusoaice aflate în grija sa...
FOTO. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu șochează din nou. Cum s-a fotografiat Mihaela Coșerariu
FOTO. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu șochează din nou. Cum s-a fotografiat Mihaela Coșerariu
Duster este imbatabil chiar și după 200.000 de kilometri. Cum arată mașina?
Duster este imbatabil chiar și după 200.000 de kilometri. Cum arată mașina?
Ce dietă ține Mihaela Bilic. E foarte dură, dar dă rezultate
Ce dietă ține Mihaela Bilic. E foarte dură, dar dă rezultate
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20 de alimente toxice pentru ficat
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20...
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
VESTE BUNĂ pentru toată România! Anunțul venit chiar de Ziua Națională: VOM REUȘI
VESTE BUNĂ pentru toată România! Anunțul venit chiar de Ziua Națională: VOM REUȘI
Boala cruntă de care suferă Mircea Geoană! Transformare dureroasă a oficialului NATO
Boala cruntă de care suferă Mircea Geoană! Transformare dureroasă a oficialului NATO
Bancul zilei: Maria, fată de la țară, ajunge menajeră la niște bogătași. Sub patul matrimonial găsește
Bancul zilei: Maria, fată de la țară, ajunge menajeră la niște bogătași. Sub patul matrimonial...
Theo Rose, așteptată afară de un fan! Ce a urmat a lăsat-o mască și pe ea
Theo Rose, așteptată afară de un fan! Ce a urmat a lăsat-o mască și pe...
Când a auzit ce i-a șoptit soțul, femeia, gravidă, s-a gândit: „E motiv de divorț!”
Când a auzit ce i-a șoptit soțul, femeia, gravidă, s-a gândit: „E motiv de divorț!”
Semnificaţia şi istoria Zilei Naţionale. Progamul paradelor de 1 Decembrie 2022 la Bucureşti şi Alba Iulia
Semnificaţia şi istoria Zilei Naţionale. Progamul paradelor de 1 Decembrie 2022 la Bucureşti şi Alba...
Anunțul care zdruncină SCENA POLITICĂ din România! Decizia luată de Klaus Iohannis chiar de 1 DECEMBRIE
Anunțul care zdruncină SCENA POLITICĂ din România! Decizia luată de Klaus Iohannis chiar de 1...
Guvernul ne lasă și mai SĂRACI! Anul 2023 vine cu CREȘTERI de TAXE.
Guvernul ne lasă și mai SĂRACI! Anul 2023 vine cu CREȘTERI de TAXE.
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Previziunile cumplite ale lui Carmen Harra pentru anul 2023! Când vine, de fapt, Apocalipsa pe Pământ!
Previziunile cumplite ale lui Carmen Harra pentru anul 2023! Când vine, de fapt, Apocalipsa pe...
Incredibil! Cum a cerut șpagă o doctoriță de la o gravidă aflată pe masa de operație: „Mi-a spus să nu mă surprindă dacă mă trezesc paralizată”
Incredibil! Cum a cerut șpagă o doctoriță de la o gravidă aflată pe masa de...
Armin Nicoară, gest scandalos de față cu soția lui! Nu s-a mai putut controla: „O pup pe...”
Armin Nicoară, gest scandalos de față cu soția lui! Nu s-a mai putut controla: „O...
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine
Ireal ce a primit un tânăr care comandase online o pereche de blugi. Când a deschis coletul, a crezut că nu vede bine
Ireal ce a primit un tânăr care comandase online o pereche de blugi. Când a...
Dispozitiv pentru brad util și ușor de folosit, disponibil la Lidl începând de luni
Dispozitiv pentru brad util și ușor de folosit, disponibil la Lidl începând de luni