Raluca de la Bambi, noi declarații după ce Adelina Pestrițu i-a furat iubitul! Cum a reacționat Andreea Tonciu când i-a auzit mărturisirile

Publicat: 30/01/2020 | 21:31

Raluca de la Bambi a făcut noi declarații despre episodul în care Adelina Pestrițu i-a furat iubitul. Totul s-a petrecut în platoul de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, iar Andreea Tonciu a intervenit imediat în discuția cântăreței cu Ilinca Vandici.

Citește și: Maria Ilioiu, gest tranșant după cele mai recente înjurături făcute de Andreea Tonciu la Bravo, ai stil!

Raluca de la Bambi, mărturisiri despre relația cu Nicolae Mitrea

Aflată în competiția de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Raluca Tănase a adus în discuție un episod neplăcut din viața ei amoroasă. Înainte de acest moment incendiar, blonda și Andreea Tonciu au avut un schimb de replici referitor la faptul că au ales topuri identice în cadrul show-ului, dar și că au iubit același bărbat în trecut.

“Dar să știi că noi am împărțit foarte multe lucruri împreună, Ilinca…”, a reacționat Andreea Tonciu când a văzut ținuta Ralucăi de la Bambi.

Prezentatoarea emisiunii de la Kanal D a avut o reacție foarte naturală și haioasă: “Da, știu foarte bine, știe toată țara. nu-i bai acum un top în plus sau în minus”. Ei bine… nu chiar toată România cunoaște istoria comună a celor două dive… iar printre românii care nu au știut că Raluca Tănase și Andreea Tonciu au fost împreună cu fostul fotbalist Nicolae Mitea este și Raluca Bădulescu. Jurata de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a întrebat: “Ce au împărțit?”.

“Cum: «Ce au împărțit, dragă?». Aoleu, Raluca!”, a intervenit imediat Ilinca Vandici. La scurt timp de la această replică, Raluca Tănase a subliniat: “Nu l-am împărțit, să știi, l-am avut pe rând!”.

Raluca de la Bambi, noi declarații despre trădarea Adelinei Pestrițu din trecut

Ulterior, frumoasa blondă a povestit în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” cum o bună prietenă de-ale ei i-a furat logodnicul.

“Eu am trecut prin asta în realitate. Prietena mea s-a combinat cu actualul atunci al meu. I-am prins că sunt împreună”, a spus Raluca Tănase în cadrul show-ului de la Kanal D.

Inițial, Raluca Tănase nu a dorit să dezvăluie despre cine era vorba, dar Andreea Tonciu a spulberat misterul.

Știu despre cine este vorba. E Adelina Pestrițu, a spus Andreea Tonciu după ce a izbucnit în râs.

Citește și: Lovitură de imagine pentru Adelina Pestrițu! Vedeta este noua prezentatoare de la Mireasă pentru fiul meu. Ce salariu încasează

Bărbatul pe care l-au împărțit cele două dive este Răzvan Ispas și acest lucru s-a întâmplat în urmă cu opt ani. După ce a aflat că a fost înșelată, Raluca Tănase nu a rupt complet legătura cu fostul iubit, care l-a scurt timp de la despărțire s-a mutat cu celebra brunetă.

Citește și: Adelina Pestrițu și soțul ei, surprinși în halate de baie azi-noapte prin București. Fosta prezentatoare de la Kanal D a povestit ce au pățit

În prezent, frumoasa Adelina Pestrițu este căsătorită cu afaceristul Virgil Șteblea și au împreună o fetiță. La finalul anului trecut, ea a fost premiată la gala E! People’s Choice Awards, unde a primit trofeul pentru Cel Mai Bun Influencer din România. Fosta prezentatoare de la Kanal D a vorbit în cadrul prestigiosului eveniment în limba română și, ulterior, a explicat motivul pentru care a făcut acest lucru.

Citește și...