Lovitură de imagine pentru Adelina Pestrițu! Vedeta este noua prezentatoare de la Mireasă pentru fiul meu. Ce salariu încasează

Publicat: 18/01/2020 | 19:21
Lovitură de imagine pentru Adelina Pestrițu! Vedeta este noua prezentatoare de la Mireasă pentru fiul meu. Ce salariu încasează

Adelina Pestrițu se poate lăuda cu o viață la care alții doar visează! Bruneta este cum nu se poate mai fericită, căci încă de la începutul anului a avut parte de numeroase surprize, care mai de care mai frumoase. Cu toate acestea, a primit o veste excelentă din punct de vedere profesional!

Știm cu toții că Adelina Pestrițu a iubit dintotdeauna televiziunea, așa că nu mare le-a fost mirarea fanilor săi, atunci când au văzut-o în tot felul de proiecte, care mai de care mai interesante. Acum, Adelina Pestrițu a primit o ofertă inedită! Potrivit playtech.ro, bruneta va fi noua prezentatoare a show-lui Mireasă pentru fiul meu. Sursa citată mai informează că vedeta va încasa, lunar, nu mai puțin de 4000 de euro pentru prezentarea emisiunii.

Emisiunea Mireasă pentru fiul meu suferă câteva modificări

Sursa menționată informează că Adelina Pestrițu a fost în competiție cu alte 4 vedete pentru obținerea postului de moderator al emisiunii Mireasă pentru fiul meu. Cu toate acestea, conducerea a decis că ea este cea mai potrivită alegere și i-au făcut o ofertă de nerefuzat.

În acest sezon, Mireasă pentru fiul meu își păstrează formatul, însă își schimbă numele. Emisiunea se va numi, mai nou, Mireasă.

Citește și...