Denisa de la Bambi, declarație rușinoasă despre sora ei, Raluca: „Acreala ta, logoreea ta când ești nevorbită..”

Publicat: 03/01/2019 | 11:13

Surorile Bambi sunt foarte apropiate una de cealaltă și petrec foarte mult timp împreună. Raluca și Denisa Tănase nu sunt doar surori, ci și cele mai bune prietene, astfel se cunosc foarte bine și știu totul despre ele. Recent, Raluca și-a serbat ziua de naștere, iar sora ei, Denisa, i-a făcut o urare destul persoanală.

Nu o să scriu romane, oricum n-ar ajunge să descriu ce însemni pentru mine. LA MULȚI ANI dragostea mea, scumpa mea, iubirea vieții mele! Ești cea mai mare binecuvântare pe care am primit-o în viața mea de până acum, te iubesc infinit, atât de mult încât cuvintele nu pot ajunge până acolo. Știi tu, dor de acreala ta ???, de filmele tale tâmpite cu monștri, centauri și alte ciudățenii, de morala interminabilă despre dezordine și de logoreea ta când ești nevorbită. Ai mulți ani în față, fă-i cei mai frumoși! ❤ #SuroriCuVise”, este mesajul transmis de Denisa Tănase către sora ei, Raluca.

Ce spun despre operațiile estetice prin care au trecut

Raluca și Denisa Tănase au vorbit fără reținere despre operațiile estetice prin care au trecut. De-a lungul timpului, s-a vorbit foarte mult despre aceste ”îmbunătățiri”, iar acum a venit momentul pentru ca lucrurile să fie lămurite pe deplin.

Raluca și Denisa au fost invitate la o emisiune de la postul de televiziune Pro TV și au vorbit deschis despre operațiile lor estetice. „În general, multe dintre colegele noastre, care apelează la anumite artificii nu recunosc. Noi suntem alea sincere, care recunosc”, a spus Raluca Tănase.

Denisa Tănase și-a completat sora și a dorit să argumenteze alegerile medicale pe care, amândouă, le-au făcut în ultimii ani. Totul ține de imagine și de dorința de a arăta cât mai bine. „Vindem și imagine, nu doar muzică, și e normal, ca femei, să avem grijă de noi…”, a completat-o sora ei, Denisa Tănase.

Citește și...