Acasă » Cancan » Primele declarații ale mega-câștigătorului de la Loto după ce a fost jefuit de un apropiat: ”Am avut încredere!” + Hoțul ar fi avut ”pontul” de la cumnatul milionarului

Primele declarații ale mega-câștigătorului de la Loto după ce a fost jefuit de un apropiat: ”Am avut încredere!” + Hoțul ar fi avut ”pontul” de la cumnatul milionarului

De: I.D. 09/03/2020 | 23:40

Câștigătorul premiului de 11 mil. € de la Loto, Iulian Constandachi, a fost jefuit de un apropiat! După ce v-a prezentat, în exclusivitate, toate detaliile poveștii, acum, CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă arată și primele declarații ale gălățeanului în legătură cu situația neplăcută prin care a fost nevoit să treacă.

Iulian Constandachi avea un vecin pe care îl mai ajuta, din când în când, cu haine, bani și mâncare. Ba chiar îl plătea ca să îi facă diverse treburi la vila din 2 Mai. Doar că într-o zi, Cristian V. a profitat de bunătatea gălățeanului și, fără să stea pe gânduri, l-a jefuit!

Iulian Constandachi ne-a povestit, în exclusivitate, cum s-a întâmplat totul.

”El (n.r. Cristian V.) mai lucra pe la mine, aveam încredere în el. L-am ajutat cu haine și cu bani. Și pe el, și pe taică-su. Și când am plecat de acasă pentru câteva zile, i-am dat 500 de lei să-și cumpere ce are nevoie. Iar cumnatului meu i-am lăsat 5000 de lei ca să cumpere materialele de construcție necesare. Cel mai probabil, cumnatul meu i-ar fi spus vecinului de banii pe care i-am lăsat. Dar fără să fie rău intenționat. Cristian V. s-a dus la bar, a băut cu vecinii și băutura i-a luat mințile. A mers la vila mea, a spart geamul, a intrat în casă și mi-a luat banii. Trebuie să-l salte. Urmează procesul, am primit citație, dar eu nu mă prezint pentru că am dat declarație. El a recunoscut tot, nu a negat nimic, a făcut reconstituire. A cheltuit banii, normal. Problema e că a mai făcut o prostie și înainte”, a declarat Iulian Constandachi, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂMNIA.

Vecinul i-a luat banii lăsați pentru materiale de construcție

De câteva luni, Iulian Constandachi se află ”în deplasare”. Bărbatul își vizitează diverse cunoștințe din țara întreagă și petrece timp de calitate alături de acestea. Darnic din fire, înainte să plece în ”mini-vacanță”, fostul pompier i-a lăsat 500 de lei vecinului, Cristian V., ca să aibă pentru câteva zile până se întorcea Iulian Constandachi înapoi acasă. Iar… în casă mai lăsase 5000 de lei ca să cumpere materialele necesare pentru a construi un mic trotuar. Din vorbă în vorbă, cel mai probabil, cumnatul i-ar fi spus lui Constantin V. de suma lăsată de gălățean.

Cu banii de la gălățean, Cristian V. s-a dus la birt și și-a cinstit prietenii. Paharele au curs pe gât, iar licoarea lui Bachus și-a pus amprenta asupra tânărului de 31 de ani. Imediat a prins curaj, s-a îndreptat spre vila lui Iulian Constandachi, a spart un geam, a intrat în casă și a căutat banii și-n gaură de șarpe până i-a găsit. (VEZI ȘI: AM DESCOPERIT-O PE IUBITA SECRETĂ A POMPIERULUI DIN GALAȚI CARE A CÂȘTIGAT 11 MILIOANE € LA LOTO! EL ARE 59 DE ANI, IAR EA…)

La patru zile distanță, câștigătorul de la Loto s-a întors acasă. Atunci a aflat de isprava vecinului. Cristian V. și-a recunoscut fapta și se pare că nu este la prima abatare de acest gen. Procuroii l-au trimis în judecată pe tânărul de 31 de ani, iar acum urmează primul termen al procesului.

”Nu am încredere în nimeni, doar în mine”

În 2009, gălățeanul Iulian Constandachi a luat potul de 11 milioane de euro și a decis să se retragă în localitatea 2 Mai de pe litoral. Bărbatul a renunțat la meseria de pompier și s-a apucat de afaceri în domeniul turismului. Inițial, a cumpărat o pensiune, iar cum afacerea a mers… acesta a decis să cumpere un teren și să mai facă o pensiune. Și… nu s-a oprit aici! El a început să construiască și pe litoral un camping cu cinci căsuţe duplex, unde şef de şantier este chiar ”domnia Sa”.

Fostul pompier, însă, a avut grijă și de sufletul lui! Iulian Constandachi și-a cumpărat trei bolizi de lux și o vilă, pe care a decorat-o după bunul său plac. Recent, însă, bărbatul a trecut printr-o situație neplăcută. A fost jefuit de un vecin! (CITEȘTE ȘI: ÎN URMĂ CU 8 ANI, POMPIERUL DIN GALAŢI LUA MARELE PREMIU DE LA LOTO. ARE 11 MILIOANE DE EURO ÎN CONTURI, DAR… ”LUCREAZĂ” CA ŞEF DE ŞANTIER PE LITORAL!)

Iulian Constandachi a recunoscut că mega-câştigul de la loto i-a schimbat viaţa, dar susţine că nici înainte nu o ducea rău. Gălățeanu a găsit cheia succesului în viaţă: nu are încredere în nimeni, nici măcar în prieteni sau femei. În ceea ce îl privește pe vecinul care l-a jefuit, Iulian Constandachi a vrut să fie omenos.

„Eu am dus-o bine şi înainte să câştig la Loto, banii nu m-au schimbat în nici un fel, poate doar de atunci am mai mare grijă la oamenii care stau pe lângă mine. Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani, de fapt eu nu am prieteni adevăraţi, ci doar amici. Nu am încredere în nimeni, doar în mine. Nici măcar în femei, nu am încercat să cuceresc pe nimeni cu banii mei şi nici nu am dat vreodată impresia că aş face asta. Nu vreau să vorbesc despre viaţa personală, nu îmi place să îmi fac viaţa publică, ca toate acele persoane care apar pe la TV şi nu au ce face, însă eu am activităţi şi proiecte de dus la sfârşit’’, ne-a mărturisit bărbatul.

Iulian Constandachi are o fiică despre care nu mai știe nimic

Iulian Constandachi a terminat în 1978 Școala Militară de la Cernica și a fost repartizat ca grănicer la Satu Mare. Acolo, bărbatul a cunoscut o tânără localnică de care s-a îndrăgostit pe loc. El avea la acea dată 19 ani, iar ea, aproape 18. A fost o iubire pasională între cei doi, însă viața avea să-i ducă pe drumuri separate.

Gălățeanul a fost detașat de la Satu Mare la Negrești Oaș, iar relația lor s-a destrămat din cauza distanței. Tânăra, însă, a rămas însărcinată și a adus pe lume o fetiță. Ulterior, ea s-a măritat și micuța a luat numele tatălui ei vitreg.

Ultima oară când gălățeanul și-a întâlnit fetița a fost în 1984. Iar de atunci nu mai știe nimic. Iulian Constandachi vrea să-și regăseasca fiica, dar deocamdată nu are nicio pistă care să-l conducă spre ea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...