Alex Bodi a zburat cu peste 300 km/h pe Autostrada Soarelui și…

Publicat: 09/07/2020 | 23:31

A avut probleme cu Poliția, dar pare să nu renunțe la „aroganțele” de la volan! La câteva săptămâni după ce a fost prins pe picior greșit în Capitală, Alex Bodi a recidivat pe Autostrada Soarelui. Iubitul Biancăi Drăgușanu aproape că a zburat pe drumul de întoarcere de la mare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uluitoare.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unui video halucinant. În imaginile care ne-au parvenit, prim-planul este ținut de afaceristul cu care se iubește Bianca Drăgușanu. (NU RATA: BIANCA ȘI BODI AU RECUPERAT PE PLAJĂ TIMPUL PIERDUT ÎN CARANTINĂ. CUM S-AU DISTRAT ALĂTURI DE FAMILIA LUI ADRIAN MINUNE)

Cu toate că, în urmă cu câteva săptămâni, a fost prins circulând cu mult peste limita legală în localitate, Alex Bodi nu pare să fi scăpat de „microbul” vitezei. Din câte se pare, afaceristul a fost filmat de iubita lui chiar în momentul în care rula pe A2 cu o viteză amețitoare.

A sărit lejer de 300 km/h pe A2!

Atunci când se află la volanul unuia dintre bolizii săi, Alex Bodi pare să se simtă ca pe un circuit de Formula 1 și nu se sfiește să calce serios pedala de accelerație. După cum se poate observa și în imaginile prezentate de CANCAN.RO, Alex Bodi a rulat pe drumul de întoarcere de la mare cu o viteză de peste 300 de km/h. Evident, fără să țină cont de limita de 130 km/h, de pe Autostrada Soarelui. Alex Bodi aproape că și-a luat zborul pe șosea. (NU RATA: AMĂNUNTE DE ULTIMĂ ORĂ DIN “CARANTINA” LUI ALEX BODI. CE I-A MĂRTURISIT BIANCA UNEI PRIETENE: “MI-E DOR DE EL! NOI NU NE-AM VĂZUT! ESTE PĂZIT ÎN PERMANENȚĂ DE…”)

Alex Bodi a zburat cu peste 300 km/h pe Autostrada Soarelui

Norocul lui, dacă putem spune așa, a fost acela că, în momentul în care s-a bucurat de caii-putere ce se ascund sub capota bolidului de lux, pe A2 nu se afla niciun echipaj de la Rutieră, care putea să-l ”curenteze” serios la buzunar. Iubitul vedetei a riscat o amendă de aproximativ 2.900 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Asta dacă nu luăm în considerare că recent, Alex Bodi a mai rămas fără permis. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN DOSARUL PROXENEȚILOR DE LA CLUJ CARE AVEAU LEGĂTURI CU „EX-UL” BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI CU „MANECHINA LUI BOTE”. INSTANȚA A HOTĂTÂT CĂ…)

Alex Bodi mai avea puțin și decola de pe șosea

A celebrat ieșirea din izolare cu caravane de șampanie

Wekendul trecut, Alex Bodi a părăsit „arestul” de la Ramada și a ”fugit” la mare cu celebra lui iubită. Musculosul afacerist a celebrat cu mare fast ieșirea din ”închisoare”. După o zi pe care a petrecut-o cu fetița lui, cu iubita, dar și cu copilul acesteia, Alex Bodi a pus la cale un super-party în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral. Împreună cu câțiva prieteni, Alex Bodi și Bianca au petrecut la NUBA, dar nu oricum.

Afaceristul a ”stropit”, din belșug, cu șampanie scumpă, ieșirea din carantină. La scurt timp după ce au ajuns în renumitul club din Mamaia, la masa celor doi a sosit o caravană de Dom Perignon. Alex Bodi ar fi comandat atunci peste 10 sticle din renumita licoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.