Home » Exclusiv » Lovitură de teatru în dosarul proxeneților de la Cluj care aveau legături cu „ex-ul” Biancăi Drăgușanu și cu „Manechina lui Bote”. Instanța a hotătât că…

Lovitură de teatru în dosarul proxeneților de la Cluj care aveau legături cu „ex-ul” Biancăi Drăgușanu și cu „Manechina lui Bote”. Instanța a hotătât că…

De: C. C. 22/05/2020 | 18:47

Decizie uluitoare, de ultimă oră, în mega-dosarul de proxenetism din Ardeal, în care au apărut și numele lui Alex Bodi și al Monicăi Hill. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de-a dreptul senzaționale. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de mega-dosarul proxeneților din Cluj. (NU RATA: “SHARPELE NEBUNU” BLOCA ORE ÎN ȘIR BENZINĂRIA CU ROLLS-UL + SCANDALURI ÎN TRAFIC ȘI VECINI TERORIZAȚI)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, magistrații au luat o nouă decizie în cazul celor șase bărbați acuzați de proxenetism. Judecătorii de la Tribunalul Cluj  au decis ca trei dintre inculpați să rămână în continuare în spatele gratiilor, iar celorlalți trei le-au admis schimbarea măsurii de arest preventiv cu arestul la domiciliu. Astfel că Claudiu Pop, Cosmin Pop și Tudor Vasile Vlasin  vor rămâne în arestul IPJ Cluj, iar Augustin Man, Lucian Jula și Vlad Rotaru se pot considera mai norocoși, pentru că magistrații le-au încuviințat schimbarea măsurii preventive.

Ce au decis magistrații

”În baza art. 204 din C.p.p. rap. la art. 425 ind. 1 alin. (7) pct. 1 lit. b) din C.p.p.,

 1. Respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul P C S împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej.
 2. Respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul P C I împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej.
 3. Respinge, că nefondată, contestația formulată de inculpatul V T V împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej.
 4. În baza art. 204 alin. (12) din C.p.p. rap. la art. 221 alin. (1), alin. (2) și alin. (4) din C.p.p.,

Admite, în parte, contestația formulată de inculpatul J L D împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI, PRIMELE DECLARAȚII ÎN DOSARUL PROXENETULUI “SHARPELE NEBUNU”. “SINGURA MEA LEGĂTURĂ E CĂ…”)

Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive luate față de inculpatul J L D prin încheierea penală nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej cu măsura arestului la domiciliu pe o durata de 16 de zile, începând cu data 21.05.2020 până la data de 06.06.2020, inclusiv.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului J L D, dacă nu este arestat în altă cauza, în vederea executării măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Constată că inculpatul J L D locuiește la adresa din … și impune inculpatului obligația de a nu părăși imobilul situat la adresa menționată, fără permisiunea organului judiciar în față căruia se află cauza”, arată magistrații.

Obligațiile inculpaților

Dispozițiile instanței sunt clare și în privința obligațiilor care le revin inculpaților.

„Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul J L D are următoarele obligații:

 1. a) să se prezinte în fața organului judiciar în fața căruia se află cauza ori de câte ori este chemat;
 2. b) să nu comunice cu ceilalți inculpați, cu persoanele vătămate și martorii din cauza (cu excepția numitei J I).

Atrage atenția inculpatului J L D că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor ce îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Dispune comunicarea copiei de pe prezenta I.P.J. Cluj Biroul Supravegheri Judiciare, desemnat cu supravegherea inculpatului, serviciului public comunitar de evidență a persoanelor și poliției de frontieră.

 1. În baza art. 204 alin. (12) din C.p.p. rap. la art. 221 alin. (1), alin. (2) și alin. (4) din C.p.p.,

Admite, în parte, contestația formulată de inculpatul M A C împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/ 08.05.2020 a Judecătoriei Dej.

Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive luate față de inculpatul M A C prin încheierea penală nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej cu măsură arestului la domiciliu pe o durata de 16 de zile, începând cu data 21.05.2020 până la data de 06.06.2020, inclusiv.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului M A C, dacă nu este arestat în altă cauza, în vederea executării măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Constată că inculpatul M A C locuiește la adresa din .., jud. Cluj, și impune inculpatului obligația de a nu părăși imobilul situat la adresa menționată, fără permisiunea organului judiciar în față căruia se află cauza.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul M A C are următoarele obligațîi:

 1. a) să se prezinte în față organului judiciar în față căruia se află cauza ori de câte ori este chemat;
 2. b) să nu comunice cu ceilalți inculpați, cu persoanele vătămate și martorii din cauza (cu excepția numitei B M R).

Atrage atenția inculpatului M A C că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor ce îi revin, măsură arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsură arestării preventive.

Dispune comunicarea copiei de pe prezența I.P.J. Cluj Biroul Supravegheri Judiciare, desemnat cu supravegherea inculpatului, serviciului public comunitar de evidență a persoanelor și poliției de frontieră.

 1. În baza art. 204 alin. (12) din C.p.p. rap. la art. 215 alin. (1), alin. (2) lit. a), d), f), j), alin. (3)-(4) din C.p.p.,

Admite, în parte, contestația formulată de inculpatul R V A împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej.

Înlocuiește măsură arestării preventive luată față de inculpatul R V A prin încheierea penală nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej cu măsură controlului judiciar pe o durata de 46 de zile, începând cu data 21.05.2020 până la data de 05.07.2020, inclusiv.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului R V A, dacă nu este arestat în altă cauza.

Pe durata controlului judiciar, inculpatul R V A trebuie să respecte următoarele obligațîi:

– să se prezinte la organul judiciar în fața căruia se află cauza ori de câte ori este chemat;

– să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsură sau în fața căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinței;

– să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea să de către organul judiciar care a dispus măsură (Biroul de Supraveghere Judiciară din Cadrul I.P.J. Cluj), conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat.

Impune inculpatului R V A că, pe timpul controlului judiciar, să respecte următoarele obligațîi:

– să nu depășească limita teritorială a județului Cluj, decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată;

– să nu se apropie să nu comunice, direct sau indirect, pe nicio cale cu ceilalți inculpați, cu persoanele vătămate și martorii din cauza;

– să comunice periodic informațîi relevante despre mijloacele sale de existența;

– să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme.

Atrage atenția inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsură controlului judiciar se poate înlocui cu măsură arestului la domiciliu sau măsură arestării preventive.

În baza art. 275 alin. (2) din C.p.p.,

Obligă pe fiecare dintre inculpații P C S, P C I, V T V la plata a câte 200 lei (în total 600 lei), cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

În baza art. 275 alin. (3) din C.p.p., Celelalte cheltuieli judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”se arată în decizia magistraților de la Tribunalul Cluj.

Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”, rămâne în arest preventiv

Numele lui Alex Bodi apare în răsunătorul dosar

La începutul lunii mai, o super-bombă a ”explodat” în showbiz. În propunerea de arestare preventivă a vestitului interlop Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”, pus sub acuzare într-un amplu dosar de proxenetism, apare și numele iubitului Biancăi Drăgușanu. În urmă cu aproximativ doi ani, Alex Bodi i-ar fi vândut controversatului bărbat o superbă limuzină Rolls Royce. Iubitul Biancăi Drăgușanu ar fi primit, în august 2018, suma de 4.080 de euro, reprezentând una dintre ratele pentru mașină, de la o tânără care ar practica prostituția.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a explicat, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, care este legătura între el și controversatul interlop Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”. (VEZI AICI: „MANECHINA LUI BOTE” EXPLICĂ RELAȚIA CU INTERLOPUL. “ÎI MAI SPUNEAM ANUMITE LUCRURI LA NERVI, CA SĂ ÎL OFTIC” + “NU CRED CĂ…”)

”Singura mea legătură în treaba asta e că i-am dat mașina și el îmi plătea banii în rate. Pe mine nu m-a interesat de la cine sau ce face persoana care îmi trimitea banii. Totul este legal, există și contract. Pe acest tip îl cunosc de câțiva ani, dar niciodată nu m-a interesat cu ce se ocupă. Asta e singura mea legătură cu acest caz, eu n-am legătură cu această anchetă sau dosar”a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Judecătorii au admis arestul la domiciliu pentru Lucian Jula, fostul iubit al Monicăi Hill

„Manechina lui Bote” apare și ea în câteva stenograme!

Fotomodelul clujean Monica Hill, cunoscută drept ”Puștoaica lui Bote”, apare în câteva stenograme din dosarul proxeneților din Ardeal. Potrivit surselor noastre, ”Manechina lui Bote” a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu unul dintre interlopii respectivi.

Monica Hill s-ar fi iubit cu Lucian Jula, unul dintre cei implicați în controversatul dosar de proxenetism. Conform unor surse D.A.S. categoria A, relația lor a luat sfârșit în momentul în care fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a aflat că Lucian Jula avea o relație stabilă. Mai exact, interlopul era căsătorit, iar în tot acest timp Monica Hill „a jucat” rolul amantei.

”Eu nu știu despre ce este vorba. Mie îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Eu nu am mai făcut parte din viața lui și nu știu despre ce este vorba. Nu știu exact în ce s-a băgat, nici nu vreau să cred că e adevărat. Eu, în convorbirile mele cu prietena mea, vorbeam generalizat, nu sunt implicată în dosar, nici măcar nu am fost citată la Poliție.

Nu știu nimic despre soția lui sau cu ce se ocupă, dacă eu îi mai spuneam anumite lucruri le făceam la nervi, ca să îl oftic. Nu cred că băiatul acesta este proxenet, interlop sau cum se scrie. Cu mine niciodată nu a vorbit despre asta. Nu vreau să mai fiu deranjată pe subiectul acesta, el pentru mine nu mai există de mult”, a declarat Monica Hill, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Monica Hill s-ar fi iubit cu un vestit interlop din Cluj, Lucian Jula

Stenogramele în care apare ”Manechina lui Bote”

Potrivit publicației ziardecluj.ro, Monica Hill a fost interceptată în timp ce discuta la telefon cu una dintre prietenele ei, Renata, care ar fi fost ”folosită” de unul dintre cei implicați în acest dosar.

RENATA: ”Da, știu, da’ na așa o fost să fie, îți dai seama o fost semne pe bandă rulantă că nu-i bine ce fac, și ce vrei să mă împac cu el, să mă duc înapoi să ce?”

Monica Hill: ”Vrei să-ți zic ceva?” 

RENATA: ”Ce?”

Monica Hill: ”Dacă tot ai început cu chestia asta și nu te-o deranjat foarte tare să o faci și p&*^ mea, fă-o! Fă-o, da’ fă-o pentru tine.”

RENATA: ”Da normal, bine, da uită-te (n.l. nu se înțelege) aicea…” 

Monica Hill: ”Adică tu, tu chiar poți să faci lucrul ăsta, mă refer să faci, nu știu… să ai altă viață și să nu mai depinzi de ai tăi și p*&% mea.”

RENATA: ”Da normal MONI, dar io în club nu mă mai duc, asta zic la toată lumea.”

Monica Hill: ”Da să nu mai dai niciodată nimic la nimeni, nimic.”

RENATA: ”Păi nici acuma, fii atentă, io am vrut să îmi iau niște ochelari, ceva ochelari de la Dolce&Gabana, și i-am spus lui că vreau să îmi iau și o zis că nici poveste să dai atâția bani, gândește-te la 200 de euro, no ce bani îi ăia, o zis că nu, nu, nu… că banii ăia, că îi punem noi deoparte, că p&^a mea și acuma când m-o văzut că mi-am pus poză cu ei, m-o și căutat, fix în seara aia m-o căutat, că omu’ o vrut să afle de unde am avut banii, sau că am avut bani și nu i-am, dat, știi?”

Monica Hill: ”No, io mă prind de chestiile astea, no și să mă împac cu el să ce, iară să îmi ceară sau ce?”

RENATA: ”Și cum ai spus tu… de unde are 4.000 să-și facă acuma Bentleyul, o avut tot timpul cum ai spus și tu.”

Monica Hill: ”Soro, vrei să-ți zic ceva, eu nu că… eu știu foarte bine că oamenii ăștia au bani foarte mulți puși deoparte.”

RENATA: ”Îhm… da o zis că nu are nimic.”

Monica Hill: ”Și JULA are, ar putea oricând să lase pe asta.”

RENATA: ”Da, da, da…”

Monica Hill: ”Atâta că el vrea mai mult, mai mult, și de asta nu o să o lase niciodată, pentru că setea asta a lui de a vrea mai mult nu se sfârșește”.

RENATA: ”Păi zi-mi și mie de ce nu o vrut să-mi dea 150 de lei, ești nebună, nici 50 de euro?”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea morții. Toată lumea a fost luată prin surprindere.
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Klaus Iohannis DINAMITEAZĂ scena politică din România! Adevărul despre ce a făcut președintele în scandalul momentului
Klaus Iohannis DINAMITEAZĂ scena politică din România! Adevărul despre ce a făcut președintele în scandalul...
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are deloc rețineri
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Amendă uriașă pentru un șofer român în Franța. El trebuie să plătească 4 milioane de euro. Ce a făcut bărbatul?
Amendă uriașă pentru un șofer român în Franța. El trebuie să plătească 4 milioane de...
Oana Zăvoranu este DISTRUSĂ! A primit lovitură fatală de la JUSTIȚIE! S-a terminat
Oana Zăvoranu este DISTRUSĂ! A primit lovitură fatală de la JUSTIȚIE! S-a terminat
E oficial! Se redeschid restaurantele, barurile și cinematografele! Anunț de ultimă oră
E oficial! Se redeschid restaurantele, barurile și cinematografele! Anunț de ultimă oră
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Raluca Pastramă, târâtă în noroi de sora sa: “I-a făcut farmece lui Pepe să-l ia de bărbat”
Raluca Pastramă, târâtă în noroi de sora sa: “I-a făcut farmece lui Pepe să-l ia...
Scandal în PNL! Rareș Bogdan: Am spus purul adevăr. Nu dăm înapoi
Scandal în PNL! Rareș Bogdan: Am spus purul adevăr. Nu dăm înapoi
Detalii picante din trecutul Oanei Zăvoranu. Le critică pe vedetele de pe Instagram, dar ce făcea la începutul carierei
Detalii picante din trecutul Oanei Zăvoranu. Le critică pe vedetele de pe Instagram, dar ce...
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți din Marea Britanie
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Anul Vărsătorului. Neti Sandu ne spune cine va avea noroc la bani în 2021
Anul Vărsătorului. Neti Sandu ne spune cine va avea noroc la bani în 2021
RAED ARAFAT, anunț pentru toți românii care se vaccinează! Vestea dată de șeful DSU
RAED ARAFAT, anunț pentru toți românii care se vaccinează! Vestea dată de șeful DSU
Viață după moarte: Experiența teribilă a unei femei care susține că a văzut raiul
Viață după moarte: Experiența teribilă a unei femei care susține că a văzut raiul
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid! Care este cauza deceselor
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid! Care este cauza deceselor
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o turnură cu totul neașteptată…
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o...
Cătălin Botezatu, declarații siropoase pentru Bianca Drăgușanu: ”Tot timpul mi-e dor de tine”
Cătălin Botezatu, declarații siropoase pentru Bianca Drăgușanu: ”Tot timpul mi-e dor de tine”
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta bruneta în vacanță
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta...
"Tot timpul am fost cu ea, chiar dacă m-am însurat cu Alina!" Borcea a rupt...
Cleopatra Stratan nu mai arată așa! Schimbarea de look care i-a adus un val de critici în mediul online
Cleopatra Stratan nu mai arată așa! Schimbarea de look care i-a adus un val de...
Cât de bogat este Cristi Borcea? Omul de afaceri a dezvăluit totul: ”Sunt cel mai bogat...”
Cât de bogat este Cristi Borcea? Omul de afaceri a dezvăluit totul: ”Sunt cel mai...
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din populaţia ţării
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
Cristi Borcea a recunoscut că și-a bătut soția! „Da, am lovit-o, dar...” VIDEO
Cristi Borcea a recunoscut că și-a bătut soția! „Da, am lovit-o, dar...” VIDEO
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt, Georgiana
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt,...
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din Neamț unei eleve
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din...
Asigurarea RCA 2021: Schimbare radicală pe piața asigurărilor. Cum va afecta prețul polițelor RCA
Asigurarea RCA 2021: Schimbare radicală pe piața asigurărilor. Cum va afecta prețul polițelor RCA
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când a deschis ușa? A regretat pe loc
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când...
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
Un TATĂ i-a Pregătit Fetiței Lui MORMÂNTUL Și O Duce Acolo Zilnic. DE CE Face Asta?
Un TATĂ i-a Pregătit Fetiței Lui MORMÂNTUL Și O Duce Acolo Zilnic. DE CE Face...