“Sharpele Nebunu” bloca ore în șir benzinăria cu Rolls-ul + scandaluri în trafic și vecini terorizați

Autor: C. C.
Publicat: 10/05/2020 | 18:57

Mega-dosarul proxeneților din Ardeal a oripilat o țară întreagă. La scurt timp după ce interlopii au fost arestați preventiv au ieșit la iveală amănunte șocante despre ”faptele de arme” ale acestora. “Sharpele Nebunu” bloca ore în șir o benzinărie din Cluj cu Rolls-ul de la Alex Bodi, își teroriza vecinii și ar fi participat la nenumărate scandaluri în trafic. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI, PRIMELE DECLARAȚII ÎN DOSARUL PROXENETULUI “SHARPELE NEBUNU”. “SINGURA MEA LEGĂTURĂ E CĂ…”)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor detalii incredibile legate de ”aroganţele” interlopilor clujeni.

Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”, pare să fie o mică ”vedetă” în Cluj. Din câte se pare, de-a lungul timpului, interlopul a ieșit în evidență cu mai multe fapte de „vitejie”‘. Conform informațiilor care ne-au parvenit pe celebra adresă pont@cancan.ro, ”Sharpele Nebunu” obișnuia să blocheze ostentativ o benzinărie din centrul Clujului. Cosmin Pop își lăsa Rolls-ul la pompă, iar el petrecea ore în şir în zona de food a stației de alimentare.

”Avea un tupeu incredibil. Acel Rolls stătea parcat direct la pompă, câte 4-5 ore. Cosmin Pop bloca benzinăria din centrul Clujului. Nici în trafic nu avea un comportament normal. De nenumărate ori a provocat scandaluri în trafic”, ne-a declarat o sursă, sub protecția anonimatului.

”Sharpele Nebunu” își teroriza vecinii?!

Conform celeași surse, nici vecinii interlopului n-ar fi fost menajați. Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”, ar deține un apartament de lux într-un renumit complex rezidențial din Cluj, acolo unde obișnuia să-și terorizeze vecinii cu chefurile-monstru, dar și cu scandaluri frecvente.

Recent, interlopul și-ar fi scos locuința la vânzare. Potrivit anunțului de pe site-ul de imobiliare, Cosmin Pop cerea 180.000 de euro pe apartamentul de două camere în care pretindea că a făcut investiții de 300.000 de euro. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE FIUL SECRET AL LUI GINO IORGULESCU + CE SUPERVEDETĂ DE LA AS ROMA ÎI VA FI NAȘ)

Cosmin Pop se mândrea pe internet cu limuzina cumpărată de la Alex Bodi

Opulență & mega-party-uri cu lăutari celebri!

Majoritatea celor implicați în mega-dosarul de proxenetism nu ezitau să se fălească ori de câte ori aveau ocazia. Din câte se pare, aceștia organizau chermeze „calificate”, la care participau și nume sonore din lumea manelelor. Iar atunci când ieșeau în cluburile de noapte din Cluj, interlopii spărgeau mii de euro pe băuturi fine. Caravanele cu șampanii scumpe ar fi fost la ordinea zilei. (NU RATA: IRINEL COLUMBEANU, EXECUTAT SILIT ÎNTR-UN DOSAR DE 3 MIL. € “INSTANȚA URMEAZĂ SĂ…”)

Alex Bodi alături de Cosmin Pop, alias „Sharpele Nebunu”

Numele lui Alex Bodi a apărut în dosar!

În propunerea de arestare preventivă a vestitului interlop Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”, pus sub acuzare într-un amplu dosar de proxenetism, apare și numele iubitului Biancăi Drăgușanu. În urmă cu aproximativ doi ani, Alex Bodi i-ar fi vândut controversatului bărbat o superbă limuzină Rolls Royce. Iubitul Biancăi Drăgușanu ar fi primit, în august 2018, suma de 4.080 de euro, reprezentând una dintre ratele pentru mașină, de la o tânără care ar practica prostituția.

”Pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wraith îi aparține lui Pop Cosmin, dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae – fostul soț al Biancăi Drăgușanu – în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wraith DJ 935.

Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către Standard Corporate GMBH suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 (numărul de înmatriculare al autoturismului Pop Cosmin, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind Șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolls Royce DJ 935”, se arată în dosar, conform ziardecluj.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...