Irinel Columbeanu, executat silit într-un dosar de 3 mil. € “Instanța urmează să…”

Publicat: 09/05/2020 | 23:26

Sunt momente nu dintre cele mai fericite pentru celebrul afacerist care, până nu demult, învârtea milioanele de euro. În plină pandemie, Irinel Columbeanu a fost nevoit să strângă cureaua și a făcut-o cu demnitate. A renunțat la locuințe de lux și bolizi de sute de mii de euro, dar, chiar și așa, situația a devenit dramatică. Recent, instanța a aprobat ca fostul  “Rege al vieții de noapte” să fie executat silit, într-un dosar de trei milioane de euro. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: IRINEL COLUMBEANU A AJUNS LA FUNDUL SACULUI! FOSTUL MILIONAR DIN IZVORANI RISCĂ SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ APĂ CALDĂ ÎN APARTAMENTUL CU 2 CAMERE ÎN CARE STĂ CU IUBITA)

Viața lui Irinel Columbeanu s-a transformat simțitor în ultima perioadă. Celebrul afacerist pare că a renunţat la lux şi trăieşte simplu, ca un om de rând. În câteva luni, din cauza datoriilor, a pierdut impunătoarea vilă din apropierea Capitalei, iar Bentley-ul cu care făcea senzație pe vremea când era căsătorit cu Monica Gabor a fost scos la vânzare, la un preț de doar 29.000 de euro.  (VEZI AICI: IRINEL COLUMBEANU STRÂNGE CUREAUA CU DEMNITATE. DE LA BENTLEY, A TRECUT LA UN OPEL LA MÂNA A DOUA ȘI…)

Ulterior, omul de afaceri s-a mutat într-un complex rezidențial de la marginea Capitalei, dar și de acolo a fost nevoit să plece, iar, de curând, a fost văzut în zona unui ansamblu de locuințe din Colentina. (VEZI AICI: CUM A ÎNCERCAT IRINEL COLUMBEANU SĂ SCAPE DE CREDITORI ÎN ULTIMA CLIPĂ)

Irinel Columbeanu, în perioada fără griji

Decizia cruntă pentru Irinel Columbeanu

Miliardarul de la Izvorani a încercat cu toate forțele să-și protejeze averea și a contestat decizia de executare silită, pe care banca cu care se judecă de ani buni a obținut-o în instanță. Din câte se pare, Irinel Columbeanu nu a prea avut succes. Este vorba despre un lung proces, care se judecă de mult prin tribunale. Instanțele au decis executarea silită a fostului miliardar, omul de afaceri a făcut contestație. Dar… Cea mai recentă sentința a fost clară pentru Irinel Columbeanu: contestația a fost respinsă, ca neîntemeiată!

AFLĂ ȘI: MILIONARII PRIGOANĂ ŞI COLUMBEANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE PREŞEDINTELE T.A.T.A: ”L-AM CUNOSCUT! ERA…”

„În motivare, contestatoarea a arătat că, în acest moment, dosarul de executare nr. 836/2012 este suspendat ca urmare a situației juridice a debitorului principal, care în prezent se află în procedura generală de insolvență, iar conform art. 75 alin. 1 din legea nr. 85/2014 de la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acțiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanțelor asupra averii debitorului. Față de această împrejurare, apreciază că nu poate fi executat silit nici garantul ipotecar”.

„Cu privire la presupusul caracter nedatorat al sumelor supuse executării silite, instanța constată că aceste aspecte au fost deja tranșate definitiv în cadrul dosarelor asociate aflate pe rolul Tribunalului București și Tribunalului Ilfov, care privesc procedura de insolvență a contestatorului. Orice alte aspecte care privesc natura și cuantumul sumelor datorate de contestator trebuie supuse analizei instanței competente a soluționa incidentele ce decurg din starea de insolvență a contestatorului. În concluzie, față de toate argumentele de fapt și de drept expuse anterior, instanța urmează să respingă, în rest, ca neîntemeiată, contestația la executare formulată de contestator”, sunt pasaje importante din dosarul de trei milioane de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...