Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului! Fostul milionar din Izvorani riscă să rămână fără apă caldă în apartamentul cu 2 camere în care stă cu iubita

Autor: Daria Popa
Publicat: 30/04/2020 | 10:35
Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului! Fostul milionar din Izvorani riscă să rămână fără apă caldă în apartamentul cu 2 camere în care stă cu iubita

Dacă în trecut se întrecea în aroganțe pe bandă rulantă, anul 2020 l-a prins pe Irinel Columbeanu într-o situație financiară nu prea bună. Fostul afacerist din Izvorani riscă să rămână fără apă caldă din luna mai, dacă nu își va achita datoriile. 

S-au dus vremurile în care Irinel Columbeanu învârtea banii cu lopata! În prezent, fostul om de afaceri din Izvorani se confruntă cu mari probleme financiare.

CITEȘTE ȘI – MONICA GABOR A FOST BĂGATĂ ÎN FALIMENT DE CĂTRE IRINEL COLUMBEANU! CE MAI AU DE ÎMPĂRȚIT CEI DOI

Irinel Columbeanu s-a mutat împreună cu Oana, iubita tinerică într-un apartament micuț, de 2 camere, dar se pare că nici așa fostul soț al Monică Gabor nu mai face față datoriilor. În prezent, Irinel Columbeanu este dator la întreținre 1.800 de lei, iar dacă nu va achita această sumă, din luna mai nu va mai avea apă caldă, notează click.ro.

NU RATA – IRINEL COLUMBEANU STRÂNGE CUREAUA CU DEMNITATE. DE LA BENTLEY, A TRECUT LA UN OPEL LA MÂNA A DOUA ȘI…

Dacă în anul 2007 se număra printre cei mai bogați oameni, anul 2020 reflectă faptul că Irinel Columbeanu a dat chis cu afacerile. Din cauza datoriilor la bănci, milionarul din Izvorani a fost nevoit să se mute cu chirie în cartierul Cosmopolis, alături de iubita lui tinerică și și-a cumpărat un Opel la mâna a doua, nepermițându-și altă mașină, din cauza situației financiare precare pe care o are.

Citește și...