Irinel Columbeanu strânge cureaua cu demnitate. De la Bentley, a trecut la un Opel la mâna a doua și…

Publicat: 25/04/2020 | 09:11

Unul dintre multimilionarii României, care ducea un trai de lux, cu mașini scumpe, vacanțe exotice și petreceri cu șampanie fină Armand de Brignac, nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Anul trecut, banca i-a pus sub sechestru lui Irinel Columbeanu (căci despre el vorbim) pe vila de la Izvorani, iar omul de afaceri s-a mutat cu chirie, într-un apartament cu două camere. Ulterior, și-a scos la vânzare “bijuteria” Bentley Continental, pe care, în 2004, plătea 240.000 de euro. Situația s-ar fi complicat și mai mult pentru el odată cu criza provocată de pandemia de COVID-19. În prezent, afaceristul conduce un autoturism la mâna a doua, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

(VEZI AICI: CUM A ÎNCERCAT IRINEL COLUMBEANU SĂ SCAPE DE CREDITORI ÎN ULTIMA CLIPĂ)

Viața lui Irinel Columbeanu s-a transformat radical în ultima perioadă. Pe vremuri o ținea dintr-o petrecere într-alta cu valuri de șampanie Armand de Brignac. Celebrul afacerist pare acum că a renunţat, forțat și de împrejurări, la lux şi opulență şi trăieşte simplu, ca un om de rând. În decurs de doar câteva luni, a pierdut impunătoarea vilă din apropierea Capitalei din cauza datoriilor, iar Bentley-ul cu care făcea senzație în urmă cu 15 ani, când era căsătorit cu Monica Gabor, a fost scos la vânzare, la un preț năucitor, doar 29.000 de euro. Personalitate puternică, cel căruia i se spunea “miliardarul de la Izvorani” s-a reorientat și a găsit, rapid, soluții.

Irinel Columbeanu, nevoit să “strângă cureaua”

Bentley-ul a devenit o amintire

În primă fază, a luat decizia de a se muta într-un apartament cu două camere, aflat în complexul rezidențial Cosmopolis. În martie însă a ajuns amenințat cu evacuarea fiindcă nu și-a plătit chiria șase luni, anumite chestiuni fiind neclare chiar și la întreținere (TOATĂ POVESTEA AICI). Nu știm dacă, între timp, și-a rezolvat problemele, cert este că Irinel Columbeanu și-a continuat viața, chiar dacă a fost obligat să “strângă cureaua”. Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit fix în momentul în care intra într-un ansamblu de locuințe din zona Colentina.

Bentley-ul e istorie! Acum conduce un Opel second-hand

La fața locului, Irinel Columbeanu a ajuns – atenție – cu un Opel Astra, second-hand, ce are o valoare pe piață de cel mult 7.000 de euro. Vremurile când omul de afaceri conducea mașini de lux au rămas doar o amintire, iar sintagma îndelung uzitată ”a ajuns la fundul sacului” pare a i se potrivi acum și celui cunoscut nu cu mult timp în urmă drept “miliardarul de la Izvorani”. Din fericire, situația nu l-ar deranja deloc pe afacerist, ba din contră. Nu se sfiește deloc să meargă cu actuala mașină la cumpărături, pe care o conduce, cu demnitate, pe străzile Capitalei.

Irinel Columbeanu, la volanul unui Opel

(CITEȘTE ȘI: IRINEL A CÂȘTIGAT PROCESUL CU MONI! INSTANȚA A DECIS SĂ…)

După ce s-a aprovizionat de la un supermarket din zona Pipera, Irinel Columbeanu, s-a îndreptat, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, spre complexul amintit mai sus. A parcat regulamentar mașina pe care o conduce în prezent și s-a adus, agale, ținând în mâna dreaptă o sacoșă cu cumpărături, spre intrarea în bloc. Rămâne de văzut cum va gestiona, în continuare, celebrul om de afaceri această situație cu care se confruntă pentru prima oară de-a lungul vieții.

Bentley-ul este istorie. Irinel Columbeanu conduce acum un Opel

Cum a pierdut vila de la Izvorani

Irinel Columbeanu a contractat, în 2007, un credit în valoare de 5,5 milioane de euro, de la Marfin Bank. După aproximativ cinci ani, în care a fost bun platnic, milionarul nu a mai reușit să achite ratele. Astfel unitatea bancară a încercat să-și recupereze prejudiciul în instanță, iar toamna trecută omul de afaceri a fost nevoit să abandoneze celebra vilă de la Izvorani.

Vila de la Izvorani

(NU RATA: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ (MINUS 40 DE ANI)!)

A fost multă vreme ”pe val”

Potrivit informațiilor apărute în mass-media, Irinel Columbeanu deținea aproximativ 60 milioane de euro în anul 2006. În 2007, cifra era absolut spectaculoasă – 150 milioane de euro. Numai că în anul 2008 s-a vorbit de ”doar” 40 de milioane de euro, în timp ce în 2009 au fost contabilizate aproximativ 7 milioane de euro. Iar timpul a trecut, banii din conturile omului de afaceri scăzând dramatic. Firește, Irinel Columbeanu nu a dorit să dea niciodată detalii despre problemele financiare, preferând să fie cât mai discret cu putință însă a fost clar pentru toată lumea că impasul financiar nu putea fi contestat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...