Acasă » Exclusiv » Lovitură de teatru în dosarul proxeneților de la Cluj care aveau legături cu „ex-ul” Biancăi Drăgușanu. Instanța a hotătât că…

Lovitură de teatru în dosarul proxeneților de la Cluj care aveau legături cu „ex-ul” Biancăi Drăgușanu. Instanța a hotătât că…

De: C. C. 22/05/2020 | 18:47

Decizie uluitoare, de ultimă oră, în mega-dosarul de proxenetism din Ardeal, în care au apărut și numele lui Alex Bodi. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de-a dreptul senzaționale. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de mega-dosarul proxeneților din Cluj. (NU RATA: “SHARPELE NEBUNU” BLOCA ORE ÎN ȘIR BENZINĂRIA CU ROLLS-UL + SCANDALURI ÎN TRAFIC ȘI VECINI TERORIZAȚI)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, magistrații au luat o nouă decizie în cazul celor șase bărbați acuzați de proxenetism. Judecătorii de la Tribunalul Cluj  au decis ca trei dintre inculpați să rămână în continuare în spatele gratiilor, iar celorlalți trei le-au admis schimbarea măsurii de arest preventiv cu arestul la domiciliu. Astfel că Claudiu Pop, Cosmin Pop și Tudor Vasile Vlasin  vor rămâne în arestul IPJ Cluj, iar Augustin Man, Lucian Jula și Vlad Rotaru se pot considera mai norocoși, pentru că magistrații le-au încuviințat schimbarea măsurii preventive.

Ce au decis magistrații

”În baza art. 204 din C.p.p. rap. la art. 425 ind. 1 alin. (7) pct. 1 lit. b) din C.p.p.,

  1. Respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul P C S împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej.
  2. Respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul P C I împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej.
  3. Respinge, că nefondată, contestația formulată de inculpatul V T V împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej.
  4. În baza art. 204 alin. (12) din C.p.p. rap. la art. 221 alin. (1), alin. (2) și alin. (4) din C.p.p.,

Admite, în parte, contestația formulată de inculpatul J L D împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI, PRIMELE DECLARAȚII ÎN DOSARUL PROXENETULUI “SHARPELE NEBUNU”. “SINGURA MEA LEGĂTURĂ E CĂ…”)

Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive luate față de inculpatul J L D prin încheierea penală nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej cu măsura arestului la domiciliu pe o durata de 16 de zile, începând cu data 21.05.2020 până la data de 06.06.2020, inclusiv.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului J L D, dacă nu este arestat în altă cauza, în vederea executării măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Constată că inculpatul J L D locuiește la adresa din … și impune inculpatului obligația de a nu părăși imobilul situat la adresa menționată, fără permisiunea organului judiciar în față căruia se află cauza”, arată magistrații.

Obligațiile inculpaților

Dispozițiile instanței sunt clare și în privința obligațiilor care le revin inculpaților.

„Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul J L D are următoarele obligații:

  1. a) să se prezinte în fața organului judiciar în fața căruia se află cauza ori de câte ori este chemat;
  2. b) să nu comunice cu ceilalți inculpați, cu persoanele vătămate și martorii din cauza (cu excepția numitei J I).

Atrage atenția inculpatului J L D că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor ce îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Dispune comunicarea copiei de pe prezenta I.P.J. Cluj Biroul Supravegheri Judiciare, desemnat cu supravegherea inculpatului, serviciului public comunitar de evidență a persoanelor și poliției de frontieră.

  1. În baza art. 204 alin. (12) din C.p.p. rap. la art. 221 alin. (1), alin. (2) și alin. (4) din C.p.p.,

Admite, în parte, contestația formulată de inculpatul M A C împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/ 08.05.2020 a Judecătoriei Dej.

Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive luate față de inculpatul M A C prin încheierea penală nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej cu măsură arestului la domiciliu pe o durata de 16 de zile, începând cu data 21.05.2020 până la data de 06.06.2020, inclusiv.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului M A C, dacă nu este arestat în altă cauza, în vederea executării măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Constată că inculpatul M A C locuiește la adresa din .., jud. Cluj, și impune inculpatului obligația de a nu părăși imobilul situat la adresa menționată, fără permisiunea organului judiciar în față căruia se află cauza.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul M A C are următoarele obligațîi:

  1. a) să se prezinte în față organului judiciar în față căruia se află cauza ori de câte ori este chemat;
  2. b) să nu comunice cu ceilalți inculpați, cu persoanele vătămate și martorii din cauza (cu excepția numitei B M R).

Atrage atenția inculpatului M A C că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor ce îi revin, măsură arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsură arestării preventive.

Dispune comunicarea copiei de pe prezența I.P.J. Cluj Biroul Supravegheri Judiciare, desemnat cu supravegherea inculpatului, serviciului public comunitar de evidență a persoanelor și poliției de frontieră.

  1. În baza art. 204 alin. (12) din C.p.p. rap. la art. 215 alin. (1), alin. (2) lit. a), d), f), j), alin. (3)-(4) din C.p.p.,

Admite, în parte, contestația formulată de inculpatul R V A împotriva încheierii penale nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej.

Înlocuiește măsură arestării preventive luată față de inculpatul R V A prin încheierea penală nr. 14/A/CC/08.05.2020 a Judecătoriei Dej cu măsură controlului judiciar pe o durata de 46 de zile, începând cu data 21.05.2020 până la data de 05.07.2020, inclusiv.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului R V A, dacă nu este arestat în altă cauza.

Pe durata controlului judiciar, inculpatul R V A trebuie să respecte următoarele obligațîi:

– să se prezinte la organul judiciar în fața căruia se află cauza ori de câte ori este chemat;

– să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsură sau în fața căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinței;

– să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea să de către organul judiciar care a dispus măsură (Biroul de Supraveghere Judiciară din Cadrul I.P.J. Cluj), conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat.

Impune inculpatului R V A că, pe timpul controlului judiciar, să respecte următoarele obligațîi:

– să nu depășească limita teritorială a județului Cluj, decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată;

– să nu se apropie să nu comunice, direct sau indirect, pe nicio cale cu ceilalți inculpați, cu persoanele vătămate și martorii din cauza;

– să comunice periodic informațîi relevante despre mijloacele sale de existența;

– să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme.

Atrage atenția inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsură controlului judiciar se poate înlocui cu măsură arestului la domiciliu sau măsură arestării preventive.

În baza art. 275 alin. (2) din C.p.p.,

Obligă pe fiecare dintre inculpații P C S, P C I, V T V la plata a câte 200 lei (în total 600 lei), cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

În baza art. 275 alin. (3) din C.p.p., Celelalte cheltuieli judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”se arată în decizia magistraților de la Tribunalul Cluj.

Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”, rămâne în arest preventiv

Numele lui Alex Bodi apare în răsunătorul dosar

La începutul lunii mai, o super-bombă a ”explodat” în showbiz. În propunerea de arestare preventivă a vestitului interlop Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”, pus sub acuzare într-un amplu dosar de proxenetism, apare și numele iubitului Biancăi Drăgușanu. În urmă cu aproximativ doi ani, Alex Bodi i-ar fi vândut controversatului bărbat o superbă limuzină Rolls Royce. Iubitul Biancăi Drăgușanu ar fi primit, în august 2018, suma de 4.080 de euro, reprezentând una dintre ratele pentru mașină, de la o tânără care ar practica prostituția.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a explicat, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, care este legătura între el și controversatul interlop Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”. (VEZI AICI: „MANECHINA LUI BOTE” EXPLICĂ RELAȚIA CU INTERLOPUL. “ÎI MAI SPUNEAM ANUMITE LUCRURI LA NERVI, CA SĂ ÎL OFTIC” + “NU CRED CĂ…”)

”Singura mea legătură în treaba asta e că i-am dat mașina și el îmi plătea banii în rate. Pe mine nu m-a interesat de la cine sau ce face persoana care îmi trimitea banii. Totul este legal, există și contract. Pe acest tip îl cunosc de câțiva ani, dar niciodată nu m-a interesat cu ce se ocupă. Asta e singura mea legătură cu acest caz, eu n-am legătură cu această anchetă sau dosar”a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Judecătorii au admis arestul la domiciliu pentru Lucian Jula

Un cunoscut fotomodelul clujean apare în câteva stenograme din dosarul proxeneților din Ardeal. Potrivit surselor noastre, fata a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu unul dintre interlopii respectivi.

Ea s-ar fi iubit cu Lucian Jula, unul dintre cei implicați în controversatul dosar de proxenetism. Conform unor surse D.A.S. categoria A, relația lor a luat sfârșit în momentul în care a aflat că Lucian Jula avea o relație stabilă. Mai exact, interlopul era căsătorit, iar în tot acest timp ea „a jucat” rolul amantei.

”Eu nu știu despre ce este vorba. Mie îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Eu nu am mai făcut parte din viața lui și nu știu despre ce este vorba. Nu știu exact în ce s-a băgat, nici nu vreau să cred că e adevărat. Eu, în convorbirile mele cu prietena mea, vorbeam generalizat, nu sunt implicată în dosar, nici măcar nu am fost citată la Poliție.

Nu știu nimic despre soția lui sau cu ce se ocupă, dacă eu îi mai spuneam anumite lucruri le făceam la nervi, ca să îl oftic. Nu cred că băiatul acesta este proxenet, interlop sau cum se scrie. Cu mine niciodată nu a vorbit despre asta. Nu vreau să mai fiu deranjată pe subiectul acesta, el pentru mine nu mai există de mult”, a declarat cunoscutul fotomodel în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Potrivit publicației ziardecluj.ro, ea a fost interceptată în timp ce discuta la telefon cu una dintre prietenele ei, Renata, care ar fi fost ”folosită” de unul dintre cei implicați în acest dosar.

RENATA: ”Da, știu, da’ na așa o fost să fie, îți dai seama o fost semne pe bandă rulantă că nu-i bine ce fac, și ce vrei să mă împac cu el, să mă duc înapoi să ce?”

CUNOSCUTUL FOTOMODEL: ”Vrei să-ți zic ceva?” 

RENATA: ”Ce?”

CUNOSCUTUL FOTOMODEL: ”Dacă tot ai început cu chestia asta și nu te-o deranjat foarte tare să o faci și p&*^ mea, fă-o! Fă-o, da’ fă-o pentru tine.”

RENATA: ”Da normal, bine, da uită-te (n.l. nu se înțelege) aicea…” 

CUNOSCUTUL FOTOMODEL: ”Adică tu, tu chiar poți să faci lucrul ăsta, mă refer să faci, nu știu… să ai altă viață și să nu mai depinzi de ai tăi și p*&% mea.”

RENATA: ”Da normal MONI, dar io în club nu mă mai duc, asta zic la toată lumea.”

CUNOSCUTUL FOTOMODEL: ”Da să nu mai dai niciodată nimic la nimeni, nimic.”

RENATA: ”Păi nici acuma, fii atentă, io am vrut să îmi iau niște ochelari, ceva ochelari de la Dolce&Gabana, și i-am spus lui că vreau să îmi iau și o zis că nici poveste să dai atâția bani, gândește-te la 200 de euro, no ce bani îi ăia, o zis că nu, nu, nu… că banii ăia, că îi punem noi deoparte, că p&^a mea și acuma când m-o văzut că mi-am pus poză cu ei, m-o și căutat, fix în seara aia m-o căutat, că omu’ o vrut să afle de unde am avut banii, sau că am avut bani și nu i-am, dat, știi?”

CUNOSCUTUL FOTOMODEL: ”No, io mă prind de chestiile astea, no și să mă împac cu el să ce, iară să îmi ceară sau ce?”

RENATA: ”Și cum ai spus tu… de unde are 4.000 să-și facă acuma Bentleyul, o avut tot timpul cum ai spus și tu.”

CUNOSCUTUL FOTOMODEL: ”Soro, vrei să-ți zic ceva, eu nu că… eu știu foarte bine că oamenii ăștia au bani foarte mulți puși deoparte.”

RENATA: ”Îhm… da o zis că nu are nimic.”

CUNOSCUTUL FOTOMODEL:  ”Și JULA are, ar putea oricând să lase pe asta.”

RENATA: ”Da, da, da…”

CUNOSCUTUL FOTOMODEL:  ”Atâta că el vrea mai mult, mai mult, și de asta nu o să o lase niciodată, pentru că setea asta a lui de a vrea mai mult nu se sfârșește”.

RENATA: ”Păi zi-mi și mie de ce nu o vrut să-mi dea 150 de lei, ești nebună, nici 50 de euro?”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...