Alex Bodi a celebrat ieșirea din “închisoare” cu caravane de șampanii și…

Publicat: 05/07/2020 | 23:17

Alex Bodi și-a încheiat perioada de carantină instituţionalizată și a celebrat ”eliberarea” cu mare fast, pe litoral. Iubitul Biancăi Drăgușanu a petrecut cu caravane de șampanii, la scurt timp după ce a părăsit ”arestul”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. 

În urmă cu mai bine de o săptămână, Alex Bodi a fost prins pe picior greșit de autorități și a fost drastic sancționat. Pe lângă suspendarea permisului, iubitul Biancăi Drăgușanu a primit o super-amendă și a fost plasat în carantină instituţionalizată, pentru că trebuia să fie în izolare în perioada 13 iunie-26 iunie. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU S-A DUS CU “PACHET” LA FOSTUL SOȚ AFLAT ÎN „AREST” LA HOTEL. A FOST NEVOIE DE UN ASISTENT SĂ CARE TOATE BAGAJELE ȘI…)

A sărbătorit ”eliberarea” la NUBA

În acest wekeend, afaceristul a părăsit ”arestul” de la Ramada și, la scurt țimp, a ”fugit” la mare cu celebra lui iubită. Din câte se pare, musculosul afacerist și-a dorit să celebreze cu mare fast ieșirea din ”închisoare”. După o zi pe care a petrecut-o cu fetița lui, cu iubita, dar și cu copilul acesteia, Alex Bodi a pus la cale un super-party în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral.

Alex Bodi a sărbătorit cum se cuvine ieșirea din carantină
Alex Bodi a sărbătorit cum se cuvine ieșirea din carantină

Împreună cu câțiva prieteni, Alex Bodi și Bianca au petrecut la NUBA, dar nu oricum. Afaceristul a ”stropit”, din belșug, cu șampanie scumpă, ieșirea din carantină. La scurt timp după ce au ajuns în renumitul club din Mamaia, la masa celor doi a sosit o caravană de Dom Perignon. Alex Bodi ar fi comandat peste 10 sticle din renumita licoare. Buna dispoziție și distracția se pare că au fost cuvintele de ordine, iar acest lucru se vede destul de clar în imaginile pe care CANCAN.RO le prezintă în premieră. Se pare că, în perioada de carantină, Alex Bodi a dus dorul chefurilor opulente. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A RECÂȘTIGAT NUMELE ÎN INSTANȚĂ! TRIBUNALUL BUCUREȘTI A DECIS CĂ…)

After party la Breeze

După NUBA, Alex Bodi și compania nu s-au dus la hotel, cu una, cu două. Cum păreau să fie puși pe distracție, Bodi & „brigada” au schimbat doar „terenul de joc” și s-au mutat la Breeze Mamaia. Acolo, afaceristul se pare că a fost puțin mai cumpătat. Și asta pentru că, la masa lui Alex Bodi și a Biancăi Drăgușanu, și-au făcut apariția doar vreo patru sticle de șampanie. Prin urmare, Alex Bodi nu s-a menajat pe litoral și a scos din buzunar o sumă consistentă pentru a celebra ieșirea din carantină.

A plătit scump împăcările cu Bianca

Pentru fiecare împăcare cu Bianca Dragușanu, musculosul afacerist a trebuit să bage adânc mâna în buzunar. Dacă, la scurt timp după divorț, Alex Bodi i-a oferit blondinei un superb bolid de lux, un Mercedes GLE, ulterior se pare că a schimbat ”tactica”.

Bianca Drăgușanu s-a bucurat și ea de
Bianca Drăgușanu s-a bucurat și ea de „eliberarea” lui Alex Bodi

După ce ar fi tradus-o pe vedetă cu sexoasa rusoaică Daria Radionova, afaceristul și-a ”asigurat” împăcarea cu un buchet de trandafiri, un Pomeranian, dar și un ceas Rolex Cosmograph Daytona Chocolate, estimat la 40.000 de euro.

Bianca Drăgușanu are o fetiță cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.