Alex Bodi a contestat plasarea în carantină, iar magistrații au decis că… „Ne-a spus că a fost băgat în…”

Publicat: 02/07/2020 | 16:11

Săptămâna trecută, iubitul Biancăi Drăgușanu a fost drastic sancționat de oamenii legii, după ce a fost prins pe picior greșit în trafic. Pe lângă suspendarea permisului de conducere și o amendă destul mare, afaceristul a fost plasat ”în arest” la Ramada, pentru că trebuia să fie în izolare în perioada 13-26 iunie. Alex Bodi a contestat în instanță măsurile autorităților, dar se pare că nu a avut prea mare câștig de cauză. CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de procesul pe care Alex Bodi l-a intentat autorităților după ce a fost plasat în carantină instituţionalizată. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI S-A TESTAT PENTRU NOUL CORONAVIRUS. BIANCA DRĂGUȘANU A FĂCUT PUBLICE REZULTATELE ANALIZELOR)

Pentru că s-a considerat nedreptățit de decizia autorităților, iubitul Biancăi Drăgușanu a încercat să-și caute „salvarea” în instanță. La scurt timp după ce a fost ”închis” în hotelul Ramada, Alex Bodi a contestat, la Judecătoria Sectorului 1 din București, actul prin care a fost plasat în carantină instituţionalizată.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare”

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în cursul zilei de miercuri, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au dat decizia în cazul afaceristului. Judecătorii au respins ca nefondată cererea de suspendare a actului administrativ. (VEZI ȘI: CE FACE BIANCA DRĂGUȘANU, ÎN TIMP CE ALEX BODI SE AFLĂ ÎN CARANTINĂ INSTITUȚIONALIZATĂ. DOVADA CĂ NU ESTE PREA AFECTATĂ)

Soluția pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 01 iulie 2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților.

Iubitul Biancăi Drăgușanu a contestat în instanță decizia de plasare în carantină instituţionalizată

Ce spun apropiații afaceristului

Potrivit unor surse din anturajul iubitului Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi ar fi recurs la acțiunea din instanță pentru că autoritățile l-ar fi obligat să petreacă o nouă perioadă de 14 zile în carantină, și nu doar restul de trei zile pe care l-ar fi avut de ”executat” atunci când a fost oprit de echipajul de la Poliția Rutieră. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU S-A DUS CU “PACHET” LA FOSTUL SOȚ AFLAT ÎN „AREST” LA HOTEL. A FOST NEVOIE DE UN ASISTENT SĂ CARE TOATE BAGAJELE ȘI…)

Alex Bodi a fost obligat să stea în carantină instituţionalizată

”S-a considerat nedreptățit. Ne-a spus că a fost băgat în carantină, timp de 14 zile, pe nedrept. A contestat doar actul de plasare în carantină, nu și amenda și suspendarea permisului. Nu cred că o să atace cu recurs această decizie, oricum peste câteva zile se termină perioada de carantină și o să devină din nou un om liber”, ne-a mărturisit un apropiat al afaceristului.

Sancționat cu 2.175 lei

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic, pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h.

Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată în comunicatul Poliției.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.