Selly a scos elevii în stradă după ce i-a scris premierului. Ce s-a întâmplat în fața Guvernului

Publicat: 07/09/2020 | 12:07

Elevii au fost receptivi la acțiunea lui Selly, celebrul vlogger care vara ce tocmai s-a scurs a luat Bac-ul, dar a avut de criticat apoi sistemul de învățământ din România. În acest sens, el a postat o scrisoare deschisă către premierul Ludovic Orban și ministrul Educației, în care și-a expus părerile.

CITEȘTE ȘI: SELLY, DECLARAȚII ÎNȚEPĂTOARE LA ADRESA MINISTRULUI MONICA ANISIE: “E PĂCAT SĂ VEZI CĂ UN OM CARE E PLĂTIT DIN BANII TĂI SĂ REZOLVE PROBLEMELE EDUCAȚIEI, DOAR…” + MOTIVUL CARE A DECLANȘAT FURIA VLOGGERULUI | VIDEO

Luni, 7 septembrie, elevii au ieșit în stradă, înarmați cu multe foi în care erau scrise doleanțele, pentru un miting chiar în fața Guvernului. CANCAN.RO vă prezintă imaginile, în exclusivitate.

Elevii s-au adunat în fața Guvernului, după scrisoarea deschisp a lui Selly, adresată premierului Orban și ministrului Educației

Selly a scos elevii în stradă după scrisoarea deschisă

Selly a postat pe rețelele de socializare o scrisoare prin care cere ca sistemul de învățământ să fie schimbat. În opinia vloggerului, școala din România nu-i ajută pe tineri să evolueze, ci doar îi îndobitocește.

„Cine vrea să schimbăm școala? Vă rog să citiți această scrisoare și, dacă sunteți de acord cu mesajul meu, să o postați și voi pe wall, story, FB, oriunde, cu #VremOScoalaCaAfara #EducatiaSchimbaTot, să o trimiteți la Guvern, să o trimiteți prietenilor. Dacă această scrisoare are o imensă susținere le va fi imposibil să ne ignore. Școala din România scoate, în prezent, analfabeți funcționali pe bandă rulantă. De ce e mai important să memorezi pagini întregi de comentarii decât să înveți despre bani, economie, instituțiile statului, sănătate, drepturile și obligațiile tale? Am intrat în sistemul de învățământ în 2008, am terminat liceul în 2020. Eu m-am schimbat, dar de 12 ani sistemul de învățământ a rămas exact la fel, trist și orientat spre trecut. SHARE dacă vrei să avem o școală ca în 2020! VremOScoalaCaAfara EducatiaSchimbaTot”, a scris Selly pe Instagram.

NU RATA: SELLY LE-A EXPLICAT FANILOR DE CE A LOCUIT CU PĂRINȚII PÂNĂ ACUM: „NU E CA ŞI CUM NU PUTEAM SĂ O FAC…”

Selly avea să aprecieze atitudinea elevilor care au venit în fața Guvernului, practic, la îndemnul lui. Vedeta a urcat filmulețul pe pagina de socializare.

 

Scrisoarea deschisă a lui Selly pentru premier și ministrul Educației: