Selly le-a explicat fanilor de ce a locuit cu părinții până acum: „Nu e ca şi cum nu puteam să o fac…”

Publicat: 03/08/2020 | 20:28
Selly le-a explicat fanilor de ce a locuit cu părinții până acum: „Nu e ca şi cum nu puteam să o fac…”

Selly le-a explicat de curând fanilor săi de ce a așteptat atât de mult să plece din casa părinților săi. Vedeta a dat în această vară Bacalaureatul și a început o nouă etapă din viața sa.

Artistul a învățat extrem de bine, a luat note mari la Bac și apoi a luat decizia de a se muta în București. Și-a închiriat un apartament de lux în zona de nord a Capitalei și se bucură de reușitele lui. Până la vârsta de 19 ani, Selly a reușit să adune o avere de 1 milion de euro.

Citește și: FOTO / În plină pandemie, Selly s-a „carantinat” pe litoral. Liderul 5Gang s-a cazat pe lux și opulență!

Tânărul spune că a fost descurajat o vreme și de părinții lui, care nu au avut încredere că se va descurca și că va renunța la școală. A vrut să le demonstreze acestora că va face față și a reușit.

„M-am mutat la Bucureşti. Ok, poate o să mă întrebaţi de ce nu mi-am luat o chirie până acum, de ce nu mi-am luat un apartament în Bucureşti, nu e ca şi cum nu puteam să o fac. Pentru că eram convins, şi o spun cu toată sinceritatea, nu că mă voi lăsa de şcoală, dar nu voi mai fi deloc serios cu şcoala, şi BAC-ul meu o să fie un dezastru. Eram convins de asta, părinţii mi-au spus asta”, le-a povestit Selly fanilor.

Nu a riscat să se mute singur

Mai mult, Selly spune că a învățat de la prietenii lui multe lucruri. Ar fi putut să se mute de mic singur, dar i-a fost teamă de faptul că o va lua pe urmele amicilor săi.

Nu rata: Selly, atac devastator la sistemul de învățământ! ”Elevii sunt traumatizați de profesori comuniști și libidinoși!”

„Eu mi-am dat seama că nu mă pot muta singur din clasa a noua sau a opta, tocmai pentru că am avut prieteni care s-au mutat la Bucureşti de la vârste fragede şi, fiind într-un oraş nou, şi-au făcut un anturaj prost, se ajunsese să fie petreceri la ei acasă seară de seară, s-a ajuns la droguri şi lucruri nasoale. Din cauza faptului că s-au mutat prea devreme de la părinţi şi nu apucaseră să fie pregătiţi psihic pentru momentul ăsta. De asta am aşteptat până am terminat liceul ca să mă mut”, a mai povestit el pe vlog.