Selly, declarații înțepătoare la adresa ministrului Monica Anisie: “E păcat să vezi că un om care e plătit din banii tăi să rezolve problemele educației, doar…” + motivul care a declanșat furia vloggerului | VIDEO

Publicat: 05/09/2020 | 12:22
Selly, declarații înțepătoare la adresa ministrului Monica Anisie: “E păcat să vezi că un om care e plătit din banii tăi să rezolve problemele educației, doar…” + motivul care a declanșat furia vloggerului | VIDEO

Selly a făcut declarații înțepătoare la adresa ministrului Educaţiei și Cercetării într-un episod de vlog urcat de curând pe contul său de YouTube. Pe filmare, îndrăgitul artist a dezvăluit motivul pentru care este nemulțumit de Monica Anisie care l-a invitat în urmă cu câteva zile bune la minister ca să discute despre propunerile lui privind reformele din învățământul românesc.

Află și: Farsa lui Selly a ajuns și în presa internatională. Ce au scris jurnaliștii străini despre povestea cu mașina avariată

Selly, declarații înțepătoare la adresa ministrului Monica Anisie

La 19 ani, Andrei Șelaru, așa cum apare în buletin celebrul vlogger, se bucură de o mare notorietate în rândul tinerilor și vedetelor din România. Mai mult, faima lui a depășit granițele țării și datorită trupei sale, 5GANG. Deși are un program extrem de încărcat, cântărețul a reușit să treacă cu brio de examenul de bacalaureat pe care l-a dat în vara acestui an și este decis să aducă schimbări importante în învățământul românesc. De altfel, zilele trecute, Selly a fost invitat de ministrul Monica Anisie, la cabinetul său pentru o discuție privind reformele pe care acesta le propune pentru ca elevii, dar și studenții să aibă acces la o educație mai bună. Întâlnirea a fost anulată în momentul în care oficialul a aflat că artistul își dorește o transparență totală, motiv pentru care urma să facă live-uri pe Facebook și Instagram și, totodată, să fie prezente mai multe televiziuni. Gestul Monicăi Anisie nu a fost deloc pe placul vlogger-ului.

“Eu i-am spus din prima, la telefon, doamnei ministru că-mi doresc să fie o discuție complet transparentă, nu ceva cu ușile închise! Tocmai pentru că educația și schimbarea educației, reforma educației e ceva de interes național. Doar că atunci când la minister s-a aflat că vor fi și camere de filmat, și presă la fața locului, întâlnirea n-a mai avut loc.

Doamna ministru Anisie m-a sunat și era foarte supărată și mi-a spus că nu e ok să face așa ceva, cu presă. Mi-a spus ceva de genul: Păi, cum, noi să dezbatem și să facem live pe Facebook?!? Că noi nu facem asta pentru imagine! Noi facem asta că chiar vrem să schimbăm ceva! Că, uite, președintele Consiliului Elevilor, știți de câte ori a venit la mine? Și nu a venit niciodată cu presă. Dumneavoastră de ce veniți cu presă aici? Vreți să ne intimidați?

Nu. E vorba de o discuție transparentă. Educația e un subiect care trebuie discutat de față cu toată lumea, de față cu elevii. Voi m-ați trimis acolo. Dacă eu mergeam acolo, invitat de doamna Anisie, mă duceam cu susținerea voastră în spate, mă duceam pentru că voi mi-ați validat mesajul prin numărul imens de like-uri, de share-uri, de vizualizări, de comentarii. Și atunci e meritul vostru să știți ce se discută dacă eu ar fi să merg la minister. Este meritul vostru să fie ceva complet transparent și să vedeți fiecare cuvânt care este discutat acolo. Pentru că, voi, elevii și majoritatea celor care mă urmăriți sunteți elevi și studenți, voi sunteți beneficiarul educației. Voi trebuie să știți ce discuții au loc și ce decizii se iau în educație – pentru că voi sunteți principalii afectați de deciziile care se iau! Vă privește direct și ar trebui să aveți acces la tot ce se discută, pentru că părinții voștri plătesc taxe pentru ca oamenii ăia să fie în funcțiile care sunt și să ia decizii pentru voi”, a spus Selly într-un vlog urcat de curând pe canalul său de YouTube.

Descoperă și: Selly, atac devastator la sistemul de învățământ: “Elevii sunt traumatizați de profesori comuniști și libidinoși!”

Ulterior, tânărul artist a mai spus: “În fine, întâlnirea s-a anulat. I-am spus doamnei Anisie că eu nu vin acolo decât dacă e ceva transparent, mi-a dat numărul purtătorului de cuvânt, am discutat și cu purtătorul de cuvânt și i-am explicat că nu e o chestie de PR sau de imagine, e pur și simplu o chestie de transparență. Și nimeni nu m-a mai sunat după aceea. Întâlnirea a rămas suspendată. Nici eu nu am mai stat să insist, pentru că nu îmi place stilul ăsta. Doamna ministru m-a invitat și dacă doamna ministru și-a retras invitația e treaba ei, sănătate! Dar e păcat! E păcat să vezi că un om care e plătit din banii tăi să rezolve problemele educației, indiferent de la ce partid politic e, eu, aici, nu fac politică, dar e păcat să vezi că un om care e ministru, plătit din banii tăi să rezolve acele probleme, doar se preface că vrea să le rezolve. (…). Asta e o discuție despre educație! Nu este despre politică. Eu nu vorbesc despre dumneaei ca politician, eu vorbesc despre activitatea dânsei ca ministru al Educației în cadrul ministerului Educației – un minister plătit din banii noștri și din banii părinților voștri ca să asigure o educație mai bună. (…)”. Puteți vedea pe filmarea de mai jos, începând cu minutul 08:57, toate declarațiile lui Selly despre refuzul ministrului Monica Anisie. În plus, zilele trecute, îndrăgitul vlogger a transmis o scrisoare deschisă către Ministerul Educației și Cercetării și Cabinetul Primului Ministru al României.

Citește și: Selly le-a explicat fanilor de ce a locuit cu părinții până acum: Nu e ca şi cum nu puteam să o fac…”

Vezi și: “Prințesa” lui Selly, apariție periculos de sexy. A îmbrăcat cei mai scurți pantaloni scurți și…

Potrivit informațiilor făcute publice azi de oficialii de la YouTube, vlogul lui Selly despre refuzul ministrului Monica Anisie în legătură cu discuția privind reforma din învățământul românesc ocupă locul opt în trending.