George Pușcaș, desemnat jucătorul anului 2019 în fotbalul românesc: „Mă simt onorat de premiu!”

Autor: Cristian P
Publicat: 03/12/2019 | 09:53

Atacantul formaţiei engleze Reading, George Puşcaş  a fost desemnat jucătorul anului 2019 în cadrul Galei Fotbalului Românesc, eveniment care a avut loc aseară în cadrul „Bucharest Fashion Week”.

„Dacă am luat aceste premii înseamnă că e un an reuşit. Mă bucur mult pentru performanţele pe care le-am reuşit. Mă simt onorat de premiu. Ca şi până acum, şi de acum înainte trebuie să dau mereu totul pentru că fac ceea ce îmi place. Îmi doresc să devin din ce în ce mai bun şi să am performanţe cu echipa naţională, pentru că ăsta e un lucru important”, a declarat George Pușcaș.

La finalul galei în cadrul căreia a fost desemnat fotbalistul român al anului 2019, atacantul în vârstă de 23 de ani al englezilor de la Reading a declarat că el şi ceilalţi tineri promovaţi la prima reprezentativă trebuie să demonstreze că pot continua rezultatele reuşite la selecţionata de tineret.

„A contat mâna lui Mirel Rădoi în performanţele pe care le-am realizat cu naţionala de tineret. Ne cunoaşte, îl cunoaştem şi cred că vom face treabă bună şi la naţionala mare. Dar nu înseamnă că dacă îl ştii pe un antrenor poţi să te relaxezi şi să nu dai totul. Cred că este o responsabilitate şi mai mare acum că el este selecţionerul naţionalei. Acum mai mult ca niciodată ar trebui noi, tinerii, să demonstrăm că putem continua ce am făcut la naţionala U21″, a adăugat Pușcaș.

Referindu-se la barajul play-off-ului Ligii Națiunilor, George Pușcaș a afirmat că duelul va fi infernal pentru tricolori.

„Cu Islanda va fi greu, ca orice alt meci de baraj. Dar sunt încrezător, avem şansele noastre. Nu plecăm cu mai puţine şanse, suntem la acelaşi nivel, vom vedea cine va câştiga meciul. Cât despre posibila grupă de la EURO 2020, pot spune că e grea. Orice grupă la Campionatul European este grea. Dar aşa cum am făcut şi la tineret, nu trebuie să ne uităm la numele adversarilor şi să demonstrăm că putem să ne batem de la egal la egal cu oricine”, a conchis Pușcaș.

 

Citește și...