Geraldo Alves va primi cel mai frumos cadou de la iubita sa! Cum arata fata care ii va implini marea dorinta petrolistului

Publicat: 20/02/2014 | 16:37

Geraldo Alves se pregateste pentru cel mai important moment din viata sa. Jucatorul Petrolului va deveni in urmatoarele luni tatic. Iubita sa este insarcinata, iar fotbalistul are mare grija sa nu-i lipseasca nimic si sarcina sa treaca usor.

Geraldo nu este genul de fotbalist care sa se combine cu asistente TV sau sa iasa in cluburi sa petreaca. Ajuns la 33 de ani, fundasul Petrolului este un profesionist care traieste pentru fotbal si are o viata sportiva.

Cand are putin timp liber il petrece alaturi de iubita sa, Adela Maria. Bruneta se pregateste sa nasca iar fotbalistul are grija sa nu-i lipseasca nimic.

Cei doi indragostiti au fost filmati zilele trecute in mall de paparazzii CANCAN.RO, unde au iesit pentru a vedea un film si a face mici cumparaturi.

Geraldo si iubita stau la coada la bitele pentru film
Geraldo si iubita stau la coada la bitele pentru film

Ca un adevarat gentleman, Geraldo nu si-a lasat iubita sa care nimic. A luat chiar el plasele cu cumparaturi si a fost foarte atent cu Adela.

Geraldo nu isi lasa iubita sa care nimic altceva in afara de poseta
Geraldo nu isi lasa iubita sa care nimic altceva in afara de poseta

Cine este Geraldo Alves

Alves si-a inceput cariera la Varzim, o echipa mica din Portugalia. In 1999 a ajuns la Benfica B, iar un an mai tarziu a facut pasul cel mare la prima echipa. Cel mai bun contract din cariera sa a fost la AEK Atena, acolo unde a castigat in 3 ani 1.3 milioane de euro.
Pe 5 iulie 2010 a ajuns la Steaua, liber de contract. A stat 2 ani si a jucat 54 de meciuri. S-a indragostit de Romania iar in 2012 a decis sa semneze cu Petrolul pentru doua sezoane. La inceputul lui 2014 si-a prelungit contractul cu Petrolul pana in 2015.

D.C.

Citește și...