Geroge Miron desființat de Gigi Becali: „Eu la 62 de ani joc mai bine ca el fundaș central!”

Publicat: 30/06/2020 | 11:50
Geroge Miron desființat de Gigi Becali: „Eu la 62 de ani joc mai bine ca el fundaș central!”

Evoluția dezastruoasă pe care George Miron a avut-o în meciul pe care FCSB l-a pierdut la Giurgiu cu Astra, scor 3-2, a stârnit mania lui Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB a anunțat imediat după meci că Miron va fi tras pe linie moartă, felicitându-se că a semnat doar pe un an cu opțiune pe încă două sezoane afirmând că nu va prelungi înțelegerea cu fostul căpitan al FC Botoșani.

„Ce apărare la FCSB? Noi n-avem apărare. Miron, săracul.. trebuie să-l vând. Am și râs când l-am văzut ce a făcut pe acolo. Păi eu la 62 de ani joc mai bine fundaș central ca Miron. Mingea nu ajungea niciodată la Astra dacă nu le-o dădeam noi. Miron și Cristea au greșit toate pasele, au dat numai aiurea în minge. A fost o mare tâmpenie.N-am cu cine să joc, mai bine bag un puști. Nea Miroane… Bine că i-am făcut un an contractul lui Miron. De ce să-l mai țin? Decât să am jucători ca Miron, mai bine mă las de fotbal”, a tunat Gigi Becali imediat după meciul pierdut cu Astra, rezultat în urma căruia FCSB a ieșit definitiv din lupta pentru titlul de campioană.

Înurma acestui rezultat, FCSB a căzut pe locul 4 cu 27 de puncte, fiind la 9 puncte de lliderul CFR Cluj și la opt puncte de universitatea Craiova. Podiumul în Liga 1 este completat de Astra Giurgiu, formație care are 28 de puncte.

Pentru FCSB urmează un meci capital pe „Național Arena” cu FC Botoșani, formație cu care se află în luptă directă pentru locul 3, ultimul care asigură prezența în Europa League. De notat ar fi că indiferent de locul pe care Astra îl va ocupa la finalul acestui sezonm nu va avea drept de participare în cupele europene, giurgiuvenii neavând licența UEFA.

Citește și...