Gest impresionant facut de Octavian Bellu pentru Mariana Bitang! Dovada ca se iubesc ca-n liceu!

Publicat: 29/08/2015 | 16:04

Mariana Bitang si Octavian Bellu formeaza un cuplu de aur si in sport, si in viata de zi cu zi. Cei doi mari antrenori ai tarii traiesc intr-o armonie de invidiat chiar si dupa mai bine de 20 de ani de iubire.

Considerat unul dintre cele mai solide cupluri din Romania, Mariana Bitang si Octavian Bellu ne arata ca gesturile romantice sunt, pentru o casnicie, ca sportul pentru sanatate.

 

Bitang

 

Chiar daca sunt sot si sotie de vreo 7 ani si se iubesc de mai bine de 20, cei doi mari antrenori au si in prezent o casnicie de invidiat, pe care o „cultiva” cu mici atentii si gesturi tandre.

 

Bellu si Bitang sunt impreuna de mai bine de doua decenii
Bellu si Bitang sunt impreuna de mai bine de doua decenii

 

Imaginile realizate, zilele trecute, de Cancan.ro  arata un cuplu sudat si armonios, cum rar ti-e dat sa vezi. Prezenti „cu treaba” prin oras, Bellu si Bitang au oprit intr-o benzinarie unde, grijuliu, a coborat doar el.

 

Octavian Bellu a coborat ca cumpere un cartus cu tigari
Octavian Bellu a coborat ca cumpere un cartus cu tigari

 

Afara era un soare dogoritor, lucru confirmat si de camasa uda, asa ca marele antrenor a preferat sa-si lase sotia la racoare, in masina, si a coborat sa-i cumpere un cartus cu tigari subtiri.  „Eu sunt mai romantic, Mariana – mai pretentioasa. Ne raman putine ore pentru viata de familie.

 

Mariana Bitang l-a asteptat in masina, la racoare
Mariana Bitang l-a asteptat in masina, la racoare

 

Rar avem timp pentru noi, pentru familia noastra. Sunt de acord cu zicala ‘in spatele unui barbat puternic, se ascunde o femeie si mai puternica'”, spunea Octavian Bellu in urma cu ceva timp.

CITESTE SI: Asa nu l-ai vazut niciodata! Imagini incredibile cu Octavian Bellu. Reputatul antrenor a carat scutece la spital!

Mai pretentios decat la Campionatul Mondial de Gimnastica! Octavian Bellu isi demonstreaza iscusinta la shopping

A pus pe fuga un cersetor

 

Urmatoarea oprire au facut-o la o florarie unde, din nou, Octavian Bellu a coborat singur.

Un cersetor s-a tinut dupa renumitul antrenor
Un cersetor s-a tinut dupa renumitul antrenor

 

De la florarie, reputatul antrenor s-a intors la masina cu un buchet superb de flori, fie pentru sotie, fie pentru altcineva drag, dar si cu un cersetor care il urmarea insistent.

 

Octavian Bellu a revenit la masina, unde il astepta sotia, cu un buchet de flori
Octavian Bellu a revenit la masina, unde il astepta sotia, cu un buchet de flori

 

Antrenat bine, Bellu a reusit sa-l puna pe fuga pe tanarul care cerea un ban si care, cel mai probabil, habar n-avea ca se ruga de cel mai reputat antrenor al tarii.  

O cariera fulminanta

Antrenorul coordonator al echipei nationale de gimnastica a Romaniei, Octavian Bellu, a fost declarat de World Records Academy ca „cel mai de succes antrenor din lume” cu un palmares de 16 medalii olimpice de aur si un total de 305 la Campionatele Mondiale, campionatele Europene si la Jocurile Olimpice. Bellu a condus echipa de gimnastica a Romaniei la castigarea a cinci titluri mondiale si doua titluri olimpice, precum si numeroase titluri individuale. De altfel, in perioada 2005-2006, a fost consilier de stat la Administratia Prezidentiala. Din anul 2006 este presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport.
 

A.L.

 

 

Citește și...