Gestul facut de Gigi Becali din inchisoare care a UIMIT pe toata lumea! Vizati de latifundiar: Parvulescu si Latovlevici!

Publicat: 04/06/2013 | 12:00
Gestul facut de Gigi Becali din inchisoare care a UIMIT pe toata lumea! Vizati de latifundiar: Parvulescu si Latovlevici!

Chiar daca se afla in inchisoare, Gigi Becali le-a trimis bani printr-un om de incredere lui Paul Parvulescu, cel care si-a botezat copilul si lui Iasmin Latovlevici, care s-a insurat weekendul trecut.

becali

Si-a dorit intotdeauna sa isi vada fotbalisti insurati si cu copii acasa, iar de-a lungul anilor nu a ratat nici o petrecere de nunta a fostbalistilor de la Steaua. Insa, Gigi Becali nu a mai apucat sa isi vada jucatorul preferat, pe Iasmin Latovlevici, la altar, insa a tinut mortis sa ii fie alaturi spiritual, dar si…financiar.

Iasmin Latovlevici si sotia sa, Roxana
Iasmin Latovlevici si sotia sa, Roxana

Desi se afla la inchisoare de aproape doua saptamani, Gigi becali este la curent cu toate intamplarile importante din viata fotbalistilor pe care el insusi i-a adus la Steaua. Weekendul trecut, jucatorii echipei din Ghencea au tinut-o din petrecere in petrecere.

Ana Gheorghe si Vlad Parvulescu

Vineri, tot staff-ului Stelei, de la antrenori si jucatori, pana la medici si maseuri, s-au strans la petrecea lui Paul Parvulescu, cel care si-a botezat baietelul. Sambata, cheful s-a mutat la nunta lui Iasmin Latovlevici, iar Becali a tinut mortis sa le transmita celor doi toate cele bune, dar si un dar consistent: „Becali tine mult la baieti si s-a bucurat pentru amandoi. Le-a si trimis printr-un om de incredere o suma de bani fiecaruia. S-a auzit ca ar fii vorba de 3000 de euro pentru fiecare, dar nu stie nimeni cu exactitate”, ne-a marturisit un apropiat al celor doi sportivi. 

Claudia Balan

Banner

Citește și...