Gestul halucinant făcut de un bărbat din Botoșani. Și-a stropit concubina cu benzină și i-a dat foc, dar a ajuns să ardă și el ca o torță

Publicat: 29/01/2020 | 21:52
Gestul halucinant făcut de un bărbat din Botoșani. Și-a stropit concubina cu benzină și i-a dat foc, dar a ajuns să ardă și el ca o torță

Un caz șocant a avut loc astăzi, în Botoșani. Un bărbat de 50 de ani și-a stropit concubina cu benzină și i-a dat foc, dar a ajuns să ardă și el ca o torță. Mai mult, flăcările s-au extins în locuința celor doi și au acaparat mai multe bunuri.

Caz ca în filme, în Botoșani. În această seară, un bărbat de 50 de ani a șocat autoritățile, după ce și-a stropit concubina cu benzină și i-a dat foc. Femeia de 43 de ani a fost șocată de gestul partenerului său, iar flăcările au acaparat imediat încăperea în care se aflau cei doi. Mai mult, la un moment dat, bărbatul de 50 de ani a luat și el foc, arzând ca o torță.

Potrivit informațiilor oferite de news.ro, polițiștii au ajuns imediat la fața locului, acolo unde i-au găsit pe cei doi arzând. Bărbatul și concubina sa sunt din comuna Vorona, Botoșani, iar despre ei, vecinii spun că nu au dat vreodată semne de ceartă și nici nu au avut conflicte. După ce i-a dat foc femeii, bărbatul a ajuns și el să ardă ca o torță. „La faţa locului s-a deplasat echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigţii Criminale, pentru cercetarea şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Cele două persoane nu sunt cunoscute cu istoric din punctul de vedere al stărilor conflictuale sau altor situaţii de violenţă în familie”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani.

În urma celor întâmplate, ambele persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pentru moment, nu se știe ce anume l-a făcut pe bărbatul de 50 de ani să apeleze la un asemenea gest extrem.

Citește și...