Gheorghe Dincă a avut acces la Internet și anchetatorii au rămas mască: „Una dintre căutările lui pe Google era..”

Publicat: 26/10/2019 | 12:05

Gheorhe Dincă a fost arestat după ce a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Recent, au ieșit noi dată în cazul criminalului din Caracal. Autoritățile au informații că Gheorghe Dincă avea de gând să dispară definitiv, până ca poliția să-l captureze.

Din câte se pare, Gheorghe Dincă intenționa să-și vândă casa pentru a face rost de bani și a-și achiziționa o rulotă, pe care să o folosească ca mașină, pentru deplasare, dar și ca locuință.

Una dintre căutările lui pe Google era maşini-rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activităţi infracţionale. Voia să facă un tur al ţării, să-şi ia casa în spinare şi, presupun, să facă lucruri infracţionale prin toată ţara„, a spus Tonel Pop, avoatul familiei Luizei Melencu, potrivit Observator.tv.

Luiza și Alexandra, luate la ocazie de Dincă

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o.

Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.

Citește și...